Dit is de High Tech HR Meet-up

De High Tech HR Meet-up is dé plek voor HR-professionals, Learning & Development managers, leidinggevenden en teamleiders uit de tech om elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken. Mikrocentrum organiseert op 2 februari de allereerste editie van de High Tech HR Meet-up. Het binden, boeien en behouden van technisch opgeleide medewerkers staat centraal. 

Thema: binden, boeien en behouden van technisch opgeleide medewerkers

De uitdagingen voor bedrijven in de hightech- en maakindustrie zijn divers. Er is schaarste op veel gebieden, zoals materialen, mensen en middelen. Met name de vergrijzing van onze bevolking heeft een grote voorspellende waarde voor de arbeidsmarkt van nu en de nabije toekomst. Daarnaast wordt gesproken over jongere generaties die andere doelen nastreven in leef- en werkbalans dan de medewerker die al wat ouder is. Centraal staat dan ook de vraag:

  • Hoe zorg je ervoor dat de ‘human resources’ effectief en succesvol ingezet worden, zowel voor individuele medewerkers als voor de organisatie als geheel?

Programma

Tijdens de High Tech HR Meet-up delen sprekers uit de HR-wereld hun ervaring vanuit de dagelijkse praktijk én vanuit wetenschappelijk onderzoek. Raak geïnspireerd en krijg handige tips en tools aangereikt tijdens de interactieve sessies.

Mikrocentrum CMYK logo DEF

Programma High Tech HR Meet-up

13:00 - 13:30
Ontvangst met koffie, thee en fris
13:30 - 13:45
Opening door Mikrocentrum | Binden, boeien & behouden
13:45 - 14:45
Dr. Marian Thunnissen, Fontys HRM en Toegepaste Psychologie
14:45 - 15:00
Pauze
16:00 - 16:45
Drs. Danae Bodewes, Fontys Hogeschool
16:45 - 17:45
Afsluiting en netwerkborrel

Partners

FontysLogo

Locatie en contact

Locatie
Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Contact
Wilma Kuijpers
Programmamanager Opleidingen (Projectmanagement, leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit)
Wilma Kuijpers

Mis de High Tech HR Meet-up niet!

Ook op zoek naar een plek om als (high)tech HR-professional kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken? Mis het niet en meld direct aan!

Meld je direct gratis aan

Blogs en Nieuws