High Tech Marketing Meet Up

Dit is de High Tech Marketing Meet-up

De High Tech Marketing Meet-up is dé plek voor marketing- en communicatieprofessionals uit de tech om elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken. Na de positieve reacties op de eerste editie, organiseren we op 1 december de tweede High Tech Marketing Meet-up. Wederom met drie inspirerende sprekers en een gezellige netwerkborrel om elkaar te ontmoeten.  

Uitdagingen en ervaringen (high)tech marketeer centraal

De hightech- en maakindustrie is continu in beweging: innovaties volgen elkaar in rap tempo op, bedrijven maken de mooiste oplossingen en producten én er is enorm veel kennis te vinden en te delen. Hoe maakt u als tech marketeer de meerwaarde van uw bedrijf voor de buitenwereld zichtbaar? Hoe bereikt u nieuw publiek of nieuwe collega's en positioneert u uw bedrijf als thought leader? Vragen waar we als hightech marketeer vrijwel dagelijks mee bezig zijn. We kunnen zelf naar het antwoord of een oplossing zoeken, maar door onze kennis en ervaringen met elkaar te delen en elkaar regelmatig te ontmoeten, komen we samen verder. Dat is waar High Tech Marketing Meet-up voor staat. 

Het programma volgt z.s.m. 

Presentaties terugkijken van de eerste editie?

Wilt u de presentaties graag terugkijken? Download deze hier:

High Tech Marketing Meet Up

Locatie en contact


Locatie
Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Contact

Susanne van Doornik
Susanne van Doornik
Manager Afdeling Marketing & Communicatie
+31 (0)40 296 99 11
+31 (0)6 10 27 16 94
s.doornik@mikrocentrum.nl
Anouk Brekelmans
Anouk Brekelmans
Communicatiemedewerker
+31 40 296 99 11
+31 6 22 50 32 10
a.brekelmans@mikrocentrum.nl
spacer

Mis de High Tech Marketing Meet-up niet!


Ook op zoek naar een plek om als (high)tech marketeer kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken? Mis het niet en meld direct aan!

Meld direct gratis aan