Dit is de High Tech Marketing Meet-up

De High Tech Marketing Meet-up is dé plek voor marketing- en communicatieprofessionals uit de tech om elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken. 

Thema vorige editie: maximaal impact maken met een laag marketingbudget

Natuurlijk wil je als marketeer maximaal impact maken met alle activiteiten die je onderneemt. In een wereld waar de advertisingmogelijkheden oneindig zijn heb je, om een groot bereik te creëren, vaak budget nodig. Maar wat als je een laag of zelfs geen marketingbudget hebt? Hoe kun je dan toch op een creatieve manier maximaal impact maken? 

Het thema kon rekenen op een groep aandachtige toehoorders tijdens de High Tech Marketing Meet-up in de hal van AI Innovation Center op de High Tech Campus. Tijdens de vorige editie konden deelnemers kennis maken met sprekers Beatrix Bos (Carbyon), Lia Maria Marchena Fuenmayor (Avular) en Dirk van Meer (Team CORE), Edwin Vlems en Tessa Peeters (EKK Eagle Industry). 

Doelgroep van de High Tech Marketing Meet-Up

De High Tech Marketing Meet-up is bedoelt voor marketing- en communicatieprofessionals werkzaam bij hightech- en maakbedrijven en/of bij branche-, kennis- of netwerkorganisaties binnen de hightech- en maakindustrie. 

Logo HTMMU

Organisatie:

Mikrocentrum logo

Dit waren de vorige edities

Locatie en contact

Mikrocentrum, Veldhoven

Contact
Susanne Bruinsma
Manager Afdeling Marketing & Communicatie
Susanne Bruinsma

Mis de High Tech Marketing Meet-up niet!

Ook op zoek naar een plek om als (high)tech marketeer kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken? Mis het niet en meld direct aan!