Filter

53 High Tech Platform leden gevonden

247TailorSteel

VARSSEVELD, Nederland

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Bekijk ons profiel!


247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Dankzij het Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Carel van Sorgen en heeft haar hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland). Andere productiefaciliteiten is gevestigd in Oyten (Noord-Duitsland) en Hilden (Noordrijn-Westfalen).


Adres
Markenweg 11
7051 HS VARSSEVELD
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +

Batenburg Techniek

Rotterdam, Nederland

Connect 2 Cleanrooms BV

UTRECHT, Nederland

Connect 2 Cleanrooms is an integrated cleanroom solutions provider. In 18 years we've become a trusted partner to over 6000 clients worldwide.


Cleanroom Design & BuildDeveloping the most appropriate cleanroom to transform your production is our passion. Our scalable and connected cleanrooms have been delivering regulatory compliance to our clients since 2002.


Adres
Newtonlaan 115
3584 BH UTRECHT
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

EMS Benelux BV

MAASTRICHT-AIRPORT, Nederland

3D meetoplossingen en diensten voor de hele industrie!


EMS, uw partner op het gebied van geometrische meettechnieken

We bieden kwalitatieve meetoplossingen op maat dankzij onze samenwerking met gerenommeerde partners zoals Wenzel, Mahr, Alicona, Creaform. Daarnaast beschikken we over één van de grootste meetlaboratoria in de Benelux. Dankzij onze expertise in zo goed als alle disciplines van de meettechniek, zorgen wij dat uw producten gemeten worden met de juiste oplossingen. U kunt bij ons laboratorium terecht voor het meten van een enkel stuk, prototypes of kleine tot grote series.


Adres
Amerikalaan 4
6199 AE MAASTRICHT-AIRPORT
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

IPL Advies bv

EINDHOVEN, Nederland

IPL Advies is een onafhankelijk bedrijfskundig adviesbureau voor productie-, groothandel en servicebedrijven. Bekijk ons profiel.


PL Advies is een onafhankelijk bedrijfskundig adviesbureau voor productie-, groothandel en servicebedrijven. Onze adviseurs realiseren verbeteringen in uw bedrijfsprestaties, door het vertalen van uw strategie naar effectieve en efficiënte procesinrichting en systeemondersteuning.


Adres
High Tech Campus 9
5656 AE EINDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

Jans Control B.V.

VELDHOVEN, Nederland

Jans Control B.V. is h


Ontwikkelingen op het gebied van contamination control volgen elkaar in hoog tempo op.

Organisaties in de semi-conductor, farmaceutische en food industrie krijgen bovendien te maken met steeds scherpere eisen met betrekking tot hun stof- en kiemarme ruimten, zoals cleanrooms en operatiekamers. Contamination control vraagt dan ook om continue aandacht en scholing. Jans Control is h


Adres
De Run 4312
5503 LN VELDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
1-2

Lighthouse Worldwide Solutions Benelux BV

Boven Leeuwen, Nederland

MAGION

DEN HAAG, Nederland

Magion is al meer dan 30 jaar toonaangevend als automatiseerder in de procesindustrie. Hoe kunnen wij uw productie helpen te verduurzamen?


Magion is al meer dan 30 jaar actief in de procesindustrie. We zijn als geen ander in staat om onze klanten te begeleiden met een


Adres
Wolga 5
2491 BK DEN HAAG
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100