Update uw kennis en verbeter zo uw kunststof producten

Voor vrijwel iedere toepassing is er een kunststof beschikbaar. Bij de selectie staat het verband tussen samenstelling en structuur van de kunststof en hun eigenschappen centraal. 

Het gebruik van kunststof producten neemt nog steeds toe; dit betekent dat kennis op dit gebied steeds belangrijker wordt. Onze cursussen en evenementen geven u een helder overzicht van de gehele kunststof productie- en milieuketen. Dit helpt u in het maken van de juiste keuzes voor materialen en productiemethoden en een duurzame oplossing. Om dit te bereiken is het belangrijk kritisch naar niet alleen nieuwe, maar ook bestaande kunststof producten te kijken. Vaak is verbetering mogelijk. De inzet van nieuwe materialen, reductie van wanddikte, ontwerpen voor hergebruik en energiebesparing tijdens productie dragen hier aan bij.

Tijdens zowel onze cursussen als evenementen brengen we u op de hoogte van de laatste en moderne kunststof technologieën en helpen we u een verantwoorde keuze te maken voor de meest duurzame en passende kunststof variant.
 

Kunststoftechnologie

Cursussen op het gebied van Kunststoftechnologie