Met het indienen van een Lean Six Sigma project laat u zien dat de geleerde ook in praktijk kan worden omgezet.

  • Laat zien hoe u de theorie omzet naar de praktijk
  • Weet welke significante impact heeft uw project opgeleverd
  • Hoe heeft u de DMAIC methode toegepast 
Iedereen die de Green Belt of Black Belt theorie heeft afgerond
HBO
In overleg
Green Belt of Black Belt Certificaat
Template met essentiële onderdelen van een DMAIC project
Deel deze pagina. Email  LinkedIn  Twitter

Over Lean Six Sigma projecten

Van een Lean Six Sigma Green Belt en/of Black Belt mag verwacht worden dat diegene in staat is een project uit te voeren met een significante impact qua verbetering c.q. besparing door middel van de DMAIC methode. Nadat u het theoretische gedeelte van de Lean Six Sigma training, inclusief het examen voor de Green Belt of de Black Belt, heeft afgerond, heeft u de mogelijkheid aan te tonen dat u het geleerde ook in de praktijk kan omzetten.

Beoordeling of het Lean Six Sigma project significante verbeteringen heeft gerealiseerd

Het is gezien de diversiteit van de deelnemende (grote en kleine) bedrijven aan de training lastig vooraf al aan te geven waaraan een project moet voldoen. Samen met de docent wordt bekeken wat een significante impact betekent en hoe een project kan worden gestart. Belangrijk hierbij is om in een vroeg stadium de financiële afdeling van uw organisatie te betrekken bij het project, omdat zij aan het eind van het project moeten kunnen bevestigen dat de gerealiseerde besparing een echte besparing is. Voor de Black Belt geldt bovendien dat dit project over meerdere afdelingen, klanten of vestigingen moet gaan en niet beperkt is tot een enkele afdeling of subproces. Ook is het mogelijk een DFSS project uit te voeren.

DMAIC template beschikbaar

Het is aan te raden al tijdens de training te beginnen met het project, zodat dit reeds in een vroeg stadium kan worden beoordeeld of het project aan de voorwaarde voldoet. Voor het uitvoeren van het project stelt Mikrocentrum een template ter beschikking met de daarin de essentiële onderdelen van een DMAIC project.

Lean Six Sigma Lean Six Sigma

Plaats, data en prijzen - Open inschrijvingen

Inschrijven

Plaats

Startdatum

Begintijd

Eindtijd

Prijs

Avonden / Dagen

Veldhoven
31-12-2022
9:00
17:00
€ 260
0

Mikrocentrum werkt met all-in-prijzen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W. en inclusief lesmateriaal en arrangementskosten.

Ontdek de mogelijkheden om dit traject bedrijfsintern te organiseren

Wanneer u meerdere medewerkers in uw bedrijf op wilt laten leiden, is het interessanter en voordeliger om een training bij u op locatie te organiseren. Een goede afstemming op uw bedrijfsspecifieke situatie en de inzet van zeer ervaren docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend is hierbij essentieel. Mikrocentrum is CEDEO-erkend en garandeert de beste kwaliteit.

Onze Programmamanager Opleidingen denkt graag met u mee!

Heeft u interesse in een bedrijfsintern traject? Onze Programmamanager Opleidingen Elroy Leijten komt graag vrijblijvend bij u op bezoek.

Blogs en Nieuws