Ontwikkel uw leiderschapsvaardigheden tijdens onze trainingen speciaal gericht op de technische maakindustrie

Leidinggeven is tegenwoordig topsport! Vakinhoudelijke expertise alleen is niet meer voldoende om leiding te kunnen geven, maar wat maakt een goede leidinggevende? Medewerkers verwachten vandaag meer van u zoals: waardering en erkenning, beslissingsbevoegdheid, meedenken, groei en ontwikkeling stimuleren, flexibiliteit en uitdaging bieden, helder en open communiceren, het behouden van de balans tussen werk en privé en dat u weet waar hun behoeftes liggen.

Leidinggeven is een vak en kan alleen eigen gemaakt worden door aan uzelf te werken, want het instrument voor verandering bent uzelf! Wij dagen u uit om aan uzelf te werken want als manager bent u het voorbeeld voor uw team. En daarmee is hun succes vanzelfsprekend uw succes. Ontwikkel uw communicatievaardigheden, ga aan de slag met coaching, ontdek uw persoonlijke leiderschapsstijl en ontwikkel door als leidinggevende in een technische omgeving.  

Onze ervaren trainers en coaches zijn experts op gebied van leiderschap voor technici en werken al jaren met leidinggevenden uit de technische maakindustrie.

effectief kennis overdagen

Cursussen op het gebied van Leiderschap