Breng jouw logistieke en leverprocessen naar een hoger niveau

In de logistiek is het verkorten van doorlooptijden en processen van cruciaal belang. De juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten is hierbij het devies. Het vinden van de juiste balans tussen kostenminimalisatie en klantenservice is hierbij een uitdaging. Bij Mikrocentrum bieden we cursussen aan die zijn gericht op het vinden van deze balans.

Onze cursussen op het gebied van logistiek zijn bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het beheer van de supply chain, inclusief inkopers, planners en logistiek medewerkers.

Balans productieplanning, voorraadbeheer en levertijden  

Het vinden van een juiste balans tussen productieplanning, voorraadbeheer en levertijden is ontzettend belangrijk. Een efficiënte samenhang tussen deze aspecten leidt tot minimale operationele kosten en een snellere realisatie van de afgesproken levertijden. Hessel Visser, topdocent en bestsellerauteur, geeft je tijdens de cursus Productieplanning, voorraadbeheer en levertijdbeheersing alle benodigde handvatten om jouw logistieke processen te optimaliseren.

De cursus is bovendien zeer geschikt wanneer je dagelijks met complexe logistieke vraagstukken, bedrijfsprocessen en ERP systemen werkt.

Ervaren instructeurs

Onze ervaren instructeurs hebben jarenlange ervaring in de logistieke sector en gebruiken praktijkvoorbeelden om de cursussen zo relevant en praktisch mogelijk te maken.

De cursussen zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, we hebben een cursus die bij jou past.  

Wil je jouw logistieke en leverprocessen naar een hoger niveau brengen? Onze cursussen op het gebied van logistiek, magazijnbeheer en het werken met reach- en/of heftrucks helpen je verder. 

 

Magazijn logistiek medewerker

Cursussen op het gebied van Logistiek