• 22 mei 2019
  • Leestijd: een minuut

Bedankt namens Stichting Techniekpromotie!

stichting techniekpromotie

Mikrocentrum heeft Stichting Techniekpromotie bestempeld als goed doel voor hun jubileumfeest 1 en 2 februari 2019. Stichting Techniekpromotie schreef dit over Mikrocentrum:

"Door de bijdragen die we via Mikrocentrum mochten ontvangen gaat dat dit jaar weer net iets gemakkelijker en daar zijn we enorm dankbaar voor. Het was een prachtige verrassing! Ondertussen werken we hard om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren dat techniek voor iedereen belangrijk is en heel interessant is om er je werk van te maken," zei Brigitte van Helden, directeur Stichting Techniekpromotie.  

Stichting Techniekpromotie

Stichting Techniekpromotie is een stichting die afhankelijk is van subsidies die voornamelijk van de universiteiten komen en een deel vanuit het bedrijfsleven. Ze verzorgen de grootste landelijke programma’s binnen het werkveld van techniekpromotie: FIRST LEGO League, Eureka!Cup en OO Techniek. Programma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs met een groot bereik. Toch is het voor Stichting Techniekpromotie altijd weer een flinke klus om de begroting jaarlijks sluitend te krijgen. Zij zijn daarvoor altijd op zoek naar bedrijven die de stichting hiermee (structureel) willen helpen. Voor Stichting Techniekpromotie dus een fijne verrassing!

 

Over de schrijver


Mikrocentrum

Mikrocentrum