• 2 december 2015
  • Leestijd: een minuut

Hittech Group 600ste lid van het Mikrocentrum High Tech Platform

Hittech group 600ste lid van het mikrocentrum high tech platform hoofdafbeelding

Het Mikrocentrum High Tech Platform blijft groeien! Begin juli 2015 is Hittech Group lid geworden. Met het lidmaatschap van Hittech Group heeft het platform een nieuwe mijlpaal bereikt van 600 leden, een groei van 20% in 3 jaar tijd.

Maakindustrie netwerk

Het High Tech Platform is een groot netwerk voor, door en met bedrijven uit de high tech maakindustrie. De aangesloten bedrijven vergroten hun netwerk en kennis door zichtbaar te zijn in een industrieel (kennis)netwerk, hun innovaties te promoten en actief betrokken te zijn bij activiteiten die Mikrocentrum organiseert.

Zichtbaarheid

De betrokkenheid bij, de door Mikrocentrum, georganiseerde activiteiten en de zichtbaarheid in het (kennis)netwerk waren de redenen voor Hittech Group om lid te worden van het High Tech Platform. De Hittech Group is al jaren actief betrokken bij Mikrocentrum beurzen, themadagen en opleidingen.

Over Hittech Group

Hittech Group is een full service system supplier die als 1st tier supplier en partner van OEM-bedrijven functioneert. Hittech Group levert volledige eindproducten, zoals o.a. halfgeleidermachines, medische en analytische apparaten en verpakkingsmachines, maar ook levert Hittech modules, submodules, afzonderlijke delen, service en onderhoud als één strategisch systeem.

Over Mikrocentrum

Mikrocentrum levert als onafhankelijke kennisinstelling een bijdrage aan het verbeteren van technische en bedrijfsmatige processen bij OEM'ers en toeleveranciers. Zij stelt zicht tot doel om zowel professionals als organisaties te ondersteunen om zich te ontwikkelen in diverse vakgebieden van de technische maakindustrie.

Dit wordt gerealiseerd door het organiseren van bijeenkomsten waarbij de combinatie van kennisoverdracht en netwerken centraal staat. De leden van het Mikrocentrum High Tech Platform worden hierbij nauw betrokken. De belangrijkste activiteiten van Mikrocentrum zijn opleiden en het organiseren van vakbeurzen en congressen

Benieuwd naar al onze High Tech Platform leden?

Heeft u een technisch vraagstuk waar u niet uitkomt of bent u opzoek naar een bepaalde leverancier? Bekijk het complete ledenoverzicht of deel uw vraagstuk direct met het netwerk.

Bekijk de leden hier

Over de schrijver

Mikrocentrum

Mikrocentrum