• 7 november 2018
  • Leestijd: 3 minuten

Mikrocentrum Opleidingen voor zevende keer Cedeo-erkend!

Mikrocentrum logo

“Mikrocentrum weet zich goed te positioneren. Zij hebben voldoende aanbod dat aan eigen wensen kan worden aangepast. Als er weer een opleidingsbehoefte is dan gaan wij zeker terug”. Een van de citaten uit het onderzoek dat Cedeo recentelijk bij klanten van Mikrocentrum heeft uitgevoerd. Het onderzoek, dat bij zowel klanten uit bedrijfsinterne als open trajecten werd uitgevoerd, liet bovenal positieve resultaten zien met een vernieuwde Cedeo-erkenning als resultaat.

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Aan de hand van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten beoordeelt Cedeo opleidingsaanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Van de naar schatting 8500 commerciële opleidingsinstituten in Nederland, zijn er momenteel 800 Cedeo-erkend. Mikrocentrum ontving in 2018 voor de 7e keer de erkenning met de volgende gemiddelde tevredenheidsscores: 90% voor open opleidingen en 86% voor bedrijfsinterne opleidingen.

Download de samenvattting

Trots op het resultaat

Mikrocentrum is trots dat de erkenning voor de 7e keer is vernieuwd. Frank Bruls, Manager Opleidingen: “Allereerst wil ik via deze weg nogmaals onze klanten bedanken voor hun bijdrage aan dit onderzoek. De positieve feedback in het rapport geeft ons de bevestiging dat we op veel vlakken op de juiste manier bezig zijn met onze klanten. Dit jaar bestaat Mikrocentrum 50 jaar en het is prettig om van onze klanten te horen dat de organisatie een begrip is in de technische industrie van Nederland en België.

Met name de scores voor onze docenten zijn elke keer opvallend hoog. Hun praktijkervaring in de technische industrie maakt hen uniek en zorgt ervoor dat het geleerde direct toepasbaar is in de praktijk. Het resultaat van het onderzoek is een echte teamprestatie. Vanaf het moment van klantvraag tot eindevaluatie, zijn er diverse medewerkers en docent bij elke cursus betrokken. Bij de maatwerk trajecten komt de samenwerking met de klant daar nog bij. Deze goede en prettige samenwerking zorgt uiteindelijk voor een goed eindresultaat. Dit onderzoek geeft ook aan dat er altijd ruimte is voor verbetering. Deze informatie is voor ons van onschatbare waarde, omdat we continu met verbeteringen bezig te zijn.

Nieuw pand

Eind dit jaar verhuizen we naar ons nieuwe pand in Veldhoven. Opnieuw een mijlpaal, waarin we onze klanten in een moderne omgeving van kennis en waardevolle netwerkcontacten gaan voorzien. Ik ben erg benieuwd hoe zich dit gaat vertalen in de scores van het volgende onderzoek. Ik houd u zeker op de hoogte!”

Meer weten over Mikrocentrum Opleidingen?
Al 50 jaar is Mikrocentrum de opleider voor de technische industrie. In alle trainingen wordt nauw samengewerkt met docenten uit de praktijk. We bieden zowel open trainingen als op maat gemaakte bedrijfsinterne trajecten aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier het volledige cursusaanbod of neem contact op voor een persoonlijk advies!