• 13 oktober 2016
  • Leestijd: een minuut

Succesvolle 9e editie Technology for Health

TFH 9e editie

Op dinsdag 11 en woensdag 12 oktober 2016 vond de 9e editie van Technology for Health plaats in Den Bosch. Met 900 bezoekers en 60 exposanten was het weer een bruisend geheel.

Professionals die werken aan de ontwikkeling van Medical Devices konden met hun ideeën voor nieuwe projecten, zoektocht naar onderdelen en vragen over bijvoorbeeld certificering terecht op de beursvloer. Nieuw dit jaar was het plein waar startende bedrijven zich presenteerden en contacten zochten om hun idee of product een stap verder brengen. Ook de demonstraties van serious games, domotica en robotica sloegen aan bij het publiek.

Meet & Match

De Meet & Match was met 120 één op één gesprekken een mooie aanvulling om effectief te netwerken met de aanwezige bezoekers. Deze bezoekers hadden twee dagen een ruime keus aan lezingen en workshops; van inhoudelijke discussies over waar de businesskansen voor biomaterialen liggen tot aan revalidatietechnologie in de kliniek, en van big data analyse voor diabetespatiënten tot lessons learned bij het opzetten van een bedrijf. Voor ieder wat wils.

Quotes 

Enkele quotes van bezoekers en exposanten:

  • “Het was een verrassend goede beurs voor ons, een interessant nieuw netwerk.”
  • “Een sterk inhoudelijk programma dit jaar.”
  • “De lezing van Annebelle de Jong over hoe technologie haar helpt met haar beperkingen was erg indrukwekkend.”
  • “Er waren kwalitatief goede bezoekers, we hebben genoeg tijd gehad voor inhoudelijke gesprekken en dan weet je meteen wat je voor elkaar kunt betekenen. Veel effectiever dan kaartjes verzamelen."

 

Over de schrijver

Mikrocentrum

Mikrocentrum