• 20 april 2020
  • Leestijd: 2 minuten

Vision, Robotics & Motion verplaatst naar 2 en 3 juni 2021

vision robotics motion verplaatst naar 2021

In navolging van de maatregelen rondom het Coronavirus, heeft Mikrocentrum de vakbeurs Vision, Robotics & Motion verplaatst naar 2 en 3 juni 2021. De huidige ontwikkelingen en de onzekerheid die dit voor het welzijn van alle betrokkenen met zich meebrengt zijn de redenen voor dit besluit.

“Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor Mikrocentrum de hoogste prioriteit. We hebben geluisterd naar de wensen van onze exposanten en bezoekers en aan de hand daarvan de opties bekeken. In combinatie met de maatregelen van de overheid heeft dit geleid tot het besluit om de vakbeurs te verplaatsen naar volgend jaar. De nieuwe datum is 2 en 3 juni 2021!” Aldus Bart Kooijmans en Elvis Bajric, Eventmanagers Vision, Robotics & Motion.

Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in het lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd. Inmiddels is er contact gezocht met alle exposanten.

Heeft u zich ingeschreven als bezoeker?

Uw inschrijving blijft geldig tot de volgende editie in 2021! Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws

Netwerkevent als kleinschalig alternatief op 20 oktober 2020

Bart Kooijmans: “Vision, Robotics & Motion heeft als doel de technische maakindustrie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen rondom automatisering, robotica, vision en motion control. Om belangstellenden dit jaar alsnog bij te praten, organiseren we op 20 oktober 2020 op de locatie van Mikrocentrum een afgeslankte versie van de vakbeurs in de vorm van een kleinschalig netwerkevent. We bieden hier 40 bedrijven met table tops de mogelijkheid hun innovaties te presenteren”.

Meer informatie

Meer informatie over Vision, Robotics & Motion 2021 is te vinden op de website. Meer informatie over het Vision, Robotics & Motion Netwerkevent is te vinden op www.mikrocentrum.nl

Over de schrijver

Mikrocentrum

Mikrocentrum