9 september 2020
Leestijd: een minuut

Succesvol toepassen van Artificial Intelligence in de industrie

Visual AI

U kunt er niet meer omheen: Artificial Intelligence wordt steeds bekender en de toepassingen zijn legio. Nieuwe innovaties als Predictive Maintenance, beeldherkenning en digital twins zorgen voor bijna oneindige mogelijkheden. Ondanks dat AI in de spotlights staat is het voor velen van ons onbekend terrein en is AI niet meer dan een buzzwoord. Wat kan AI voor uw bedrijf betekenen en hoe past u deze technologie toe? Ontdek het tijdens de webinar: Succesvol toepassen van Artificial Intelligence in de industrie

De sprekers

Simcha van Helvoort en Tieme Goedendorp, beide van Tauomega, geven inzicht in hoe u AI kunt toepassen. Simcha heeft een wiskundige achtergrond met als specialisatie AI. Vanuit zijn bedrijf heeft hij als engineer een skala aan projecten gedaan in diverse sectoren zoals Predicitve Maintenance, Robotica en Deep learning-vision. Tieme richt zich op het uitdenken van AI-projecten. Zijn doel is om projecten succesvol en schaalbaar te maken zodat het niet blijft bij een korte pilot.

Inhoud webinar

Dit webinar bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Tijdens dit webinar maken de sprekers voor eens en voor altijd duidelijk wat AI precies is, welke technieken er zijn en wat de connectie met Big Data is. Vanuit hier kunt u kijken hoe u waarde kunt genereren met AI, hoe u een AI-project kunt opzetten en wanneer u AI het beste kunt toepassen.

Gerelateerde evenementen