Wim Kraaijeveld

Wim Kraaijeveld is sinds 2011 lid van het bestuur van Stichting Mikrocentrum Nederland en lid van de Raad van Advies van Mikrocentrum Holding B.V.

Wim is ca 40 jaar als accountant werkzaam geweest bij PricewaterhouseCoopers (PwC) en rechtsvoorgangers. Hij heeft als partner verschillende (bestuurlijke) functies vervuld op de kantoren Rotterdam, Breda en Eindhoven. Wim heeft een brede cliëntenportefeuille gehad, waarin cliënten in de maak- en high tech industry de hoofdmoot vormden.

Na zijn loopbaan bij PwC is Wim werkzaam op verschillende gebieden. Hij is lid van de Raad van Toezicht bij Curio (Regionaal Opleidings Centrum West Brabant), lid van de Raad van Commissarissen van een onderneming in de voedingsindustrie en heeft een aantal functies als voorzitter in het bestuur van Stichtingen Administratiekantoor van enkele familie-ondernemingen. Wim is voorts voorzitter van een Investment committee van een Venture Capital fonds, bestuurslid van een stichting zonder winstoogmerk en financieel adviseur van een onderneming die actief is op het gebied van eHealth toepassingen.