TechQuiz logo vierkant

Mikrocentrum Tech Quiz

Mikrocentrum nodigt alle bedrijven in haar netwerk uit om deel te nemen aan de eerste online Mikrocentrum Tech Quiz. In deze bijzondere tijden is contact leggen en onderdeel uitmaken van een netwerk helaas niet de normaalste zaak van de wereld. Daag daarom je klanten, toeleveranciers en concurrenten uit om deel te nemen aan deze quiz. En om ze dan natuurlijk vervolgens te verslaan.

Van tech en wetenschap tot en met vragen over films, sport, politiek, cultuur, topografie en muziek

Vorm een team met collega’s van maximaal 5 spelers. Bereid je voor op een memorabele middag met vragen over allerhande onderwerpen. Houd hierbij rekening met een gezonde dosis technologische en wetenschappelijke vragen, maar ook vragen over algemene kennis komen voorbij. Fris daarom ook jouw kennis over films, sport, politiek, cultuur, topografie en muziek op!

Dit kun je verwachten

Het wordt een interactieve quiz waarin jullie in teamverband de strijd aangaan tegen andere tech-helden uit de regio. De quiz wordt uitgezonden via een exclusieve livestream op Youtube. Zet de livestream klaar op een computer of televisie en pak er een lekker hapje en drankje bij. Met jouw team komen jullie online samen, verzinnen een leuke teamnaam en overleggen jullie over de antwoorden. Hoe jullie samenkomen is geheel aan jullie: een (online) meeting waarin het hele team elkaar kan zien en horen is natuurlijk het allerleukst voor de team spirit! Per team is er een captain, die aan het eind van elke ronde de antwoorden instuurt via een digitaal antwoordformulier. 

Deze quiz wordt georganiseerd in samenwerking met Number 42, specialist op quiz gebied en bekend van o.a. de High Tech Campus Quiz, Eindhoven International Quiz Night en Quiz Night XL.

Win bijzondere prijzen!

  • De 3 hoogst geëindigde teams winnen unieke Mikrocentrum Tech Quiz bokalen, deze zijn beschikbaar gesteld door MakerPoint!
  • Het best presterend team ontvangt een VR-experience voor 5 personen bij Enversed VR Center, deze zijn beschikbaar gesteld door Enversed VR Center!
  • Daarnaast zijn er mooie prijzen voor het gehele team met de meest originele yell, foto of video. Deze kunnen via WhatsApp opgestuurd worden naar het nummer: +31 6 20039247

Bekijk hier voorbeeld vragen

TechQuiz logo vierkant

Praktische informatie voor bezoekers

Deelnamekosten

Deelname per team (max. 5 spelers) bedraagt € 85,- | € 67,50 voor High Tech Platform leden