25 november 2020
Leestijd: een minuut

Tom Wessels, Manager vakbeurzen en congressen

Tom Wessels 1250x900 v2

Tom werkt nu 3 jaar bij Mikrocentrum. Hij is betrokken bij veel verschillende evenementen en themabijeenkomsten als RapidPro en Technology for Automotive. 

‘’Netwerken, dat is waar wij goed in zijn’’

Hoe is het om bij Mikrocentrum te werken?

Ik vind het heel leuk, ik heb bewust gekozen voor een wat kleinere organisatie met wat kortere lijnen. Ik vind her heel leuk om met een wat kleiner team samen te werken en mijn verantwoordelijkheden te hebben en te nemen. Het is leuk om te zien dat wat je inbrengt ook echt impact heeft op wat je bedrijf uiteindelijk voor brengt. Dit is bij een wat groter bedrijf lastiger. 

Wat is het eerste wat bij je opkomt als je aan Mikrocentrum denkt?

De woorden ''netwerken'' en ''kennis''. Mensen bij elkaar brengen, daar zijn wij het beste in. Dat kan in kleine of grote groepen, maar ik vind dat we daar echt goed in zijn. 

Wat is volgens jou een kernwaarde van Mikrocentrum?

Faciliteren, dat is wat wij doen. Wij faciliteren eigenlijk kennisdelen en verbinden. Dat is iets wat we al 50 jaar zo doen. Mensen kunnen elkaar namelijk ontmoeten tijdens onze beurzen of evenementen. Wij faciliteren ook kennisoverdracht. De docenten en cursisten komen allemaal naar ons gebouw, dus wij zijn eigenlijk een soort intermediair.

Hoe omschrijf je de band met je collega's?

Ik heb een goede band met mijn collega's. Er hangt ook een hele informele sfeer. Dat is natuurlijk ook het fijne aan een kleiner bedrijf, dat je kan werken met een klein team en mensen goed kent.