Werk efficiënt en resultaatgericht aan jouw persoonlijke groei

Wil je als technicus efficiënter en resultaatgerichter werken? Met een andere en effectievere aanpak verbeter je jouw persoonlijke effectiviteit. Dit leer je in onze trainingen. Ga aan de slag en haal het beste uit jezelf!

Kijk naar jezelf

Om te ontdekken waar je goed in bent en waaraan je wilt werken, kijk je eerst kritisch naar je eigen persoonlijkheid, gedrag en functioneren. Je analyseert jezelf en gaat aan de slag met assertiviteit, stressmanagement en jouw persoonlijke houding, met als doel het beste uit jezelf te halen.

Onze trainers en docenten werken vanuit jouw persoonlijke leervraag met persoonlijke reflectie, verdieping, oefenen en uitproberen als basis.

Persoonlijke groei

In een constant veranderende wereld is persoonlijke effectiviteit een universele behoefte. Als technicus heb je geleerd vanuit ratio de wereld te bekijken en te beïnvloeden. Onze trainingen helpen je om ook onder de waterlijn te kijken en een balans te vinden tussen denken, handelen en voelen/ervaren.

Laat jouw kwaliteiten beter uit de verf komen en leer met meer zelfvertrouwen te handelen. Persoonlijke groei en het behalen van jouw persoonlijke doelen staan dan ook centraal in onze persoonlijke effectiviteitstrainingen. We lichten er een aantal voor je uit.

Training Persoonlijke effectiviteit voor engineers

Wil je jezelf als technicus verder ontwikkelen op persoonlijk vlak, steviger in je schoenen staan of zichtbaarder worden? Heb je de behoefte om jouw zelfvertrouwen, zelfsturing en stressbestendigheid te vergroten? Dan laat de training Persoonlijke effectiviteit voor engineers jouw kwaliteiten beter uit de verf komen waardoor je met meer zelfvertrouwen handelt.

Jouw persoonlijke groei en doelen staan centraal tijdens deze zesdaagse training. Leer meer initiatieven te nemen, een mening durven geven en nee durven zeggen. Meer info over de training vind je hier: Persoonlijke effectiviteit voor engineers

Mikrocentrum werkt met de beste docenten: experts met jarenlange praktijkervaring in de maakindustrie. In deze training werken we samen met gedrags- en communicatietrainer Bas Vaessen. In dit interview deelt zijn visie en zijn ervaringen over deze training. Maak kennis met de docent. 

Workshop Presteren onder druk

“Ik heb te veel werk”, “Ik mis deadlines”, “Ik werk regelmatig over om mijn werk af te krijgen”, “Ik heb nauwelijks tijd voor mezelf”, “Ik voel me gestrest”.

Herken jij jezelf in een aantal van deze uitspraken? Meld je dan aan voor de workshop Presteren onder druk! Hierin leer je te dealen met werkdruk en stress. Je ontdekt hoe jij de regie kunt terugpakken. Zo krijg je meer rust in jouw hoofd en meer grip op de dag. Meld je hier aan voor de workshop: Presteren onder druk

Aan de slag!

Minder stress, meer zelfvertrouwen, jezelf laten zien en horen: werk aan je persoonlijke groei en persoonlijke doelen.  Volg een van onze praktische trainingen en haal het beste uit jezelf!

Cursussen op het gebied van Persoonlijke effectiviteit