“Ik heb teveel werk”. “Ik mis deadlines”. “Ik werk regelmatig over, om mijn werk af te krijgen”. “Ik heb nauwelijks tijd voor mezelf”. “Ik voel me gestrest”. Herken jij jezelf in een aantal van deze uitspraken? Meld je dan aan voor de workshop Presteren onder druk!

 • Leer te dealen met werkdruk en stress
 • Ontdek hoe jij de regie terug kunt pakken
 • Krijg meer rust in jouw hoofd en meer grip op de dag
Iedereen (leidinggevenden en medewerkers) die effectief wil leren omgaan met (werk)druk en, ook in moeilijke omstandigheden, het beste uit zichzelf wil halen
HBO
1 dagbijeenkomst
Bewijs van deelname
Digitaal leerportaal en een hand-out
Inclusief arrangementskosten en lesmateriaal
Deel deze pagina. Email  LinkedIn  Twitter

Over de workshop Presteren onder druk

Haal het beste uit jouzelf, ook onder druk!  Deze workshop helpt iedereen (leidinggevenden en medewerkers) die effectief wil leren omgaan met:

 • (Werk)druk
 • Moeilijke omstandigheden
 • Tijdgebrek
 • Prioriteiten en grenzen
 • Te veel werk
 • Deadlines
 • Work-life balance

De workshop helpt je om te dealen met stress en (werk)druk en het beste uit jouzelf te halen met praktische modellen en inzichtelijke oefeningen. Je reflecteert op jouw huidige manier van werken en leert (opnieuw) regie te nemen. De optionele, voorbereidende opdrachten helpen je om het maximale uit de workshop te halen.

Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit

Programma

 • Wat is time management?
 • Prioriteiten stellen: wat is echt belangrijk?
 • Plannen
 • Energiemanagement
 • Omgaan met stress
 • Veerkracht
Neem contact op voor meer informatie

Jouw trainer

Axelle de Roy

Axelle de Roy (1973) is trainer/coach en auteur. Opgeleid tot cultuurwetenschapper, onderzoeker en eerstegraads docent. Sinds 2005 geeft zij trainingen voor Mikrocentrum, onder andere over effectief kennis overdragen. Vanuit haar motto ‘leren mag ook leuk zijn’ zorgt Axelle voor veel interactie en dynamiek in de bijeenkomsten en gebruikt ze graag speelse werkvormen. Haar trainingen zijn praktijkgericht en praktisch.

Als auteur heeft Axelle zich de laatste jaren gespecialiseerd in publicaties rond feedback vragen, zoals de populaire ‘Feedbackkaarten’. Axelle gelooft in feedback als ontwikkelinstrument, een tool waarmee je je eigen persoonlijke en professionele groei kunt versnellen.

Plaats, data en prijzen - Open inschrijvingen

De nieuwe datum voor deze cursus is binnenkort bekend.

Ervaringen van cursisten

De manier waarop de cursus is gegeven heb ik als zeer prettig ervaren. Het heeft mij aan het denken gezet en ik profiteer en nu al van. Met de tips en tools kan ik veel werkzaamheden, zowel zakelijk als privé de taken beter prioriteren. Ik zou iedereen deze training aanraden, ook als jij bekend bent met faalangst.
Annie Swart, TSG Engineering/ TSG Group
Het was een fijne, kleinere groep (7pers) met een fijne docente. Ze nam de tijd voor iedereen en ging er oprecht op in. Daarnaast was haar uitleg erg duidelijk en zorgde ze ervoor dat iedereen zichzelf voldoende op haar gemak voelde om eerlijk naar zichzelf te kijken en de juiste tips mee te geven. Aanrader!
Lotte Verweij, VDL TBP ELECTRONICS
Ik vond het een nuttige cursus. Er worden praktische tips gegeven en het maakt je bewuster van hoe je met stress om kunt gaan.
Menno Lamers, Vicoma
Duidelijke en behulpzame workshop, herkenbare zaken worden besproken en er wordt uitgelegd hoe hier mee om gegaan kan worden.

Ontdek de mogelijkheden om deze workshop bedrijfsintern te organiseren

Wanneer je meerdere medewerkers in jouw bedrijf op wilt laten leiden, is het interessanter en voordeliger om een cursus bij je op locatie te organiseren. Een goede afstemming op jouw bedrijfsspecifieke situatie en de inzet van zeer ervaren docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend is hierbij essentieel. Mikrocentrum is CEDEO-erkend en garandeert de beste kwaliteit.

Onze programmamanager opleidingen denkt graag met je mee!

Heb je interesse in een bedrijfsintern traject? Onze programmamanager opleidingen Wilma Kuijpers komt graag vrijblijvend bij je op bezoek.