Verspanen Event

Dit is het Verspanen Event

Wilt u ook kostprijzen die niet afhankelijk zijn van de seriegrootte? 

Om dat te realiseren heeft u realtime informatie nodig van uw productie. Hoe pakt u dit aan? Uw productievloer genereert nu al behoorlijk wat data. Het omzetten van deze data naar bruikbare stuurinformatie is de uitdaging. 

In hoeverre moet u als verspanend bedrijf moet mee in deze ontwikkelingen? 3D PMI (MBD), hoge reinheidseisen, automatisering, digitalisering, opleiding… U ziet af en toe door de bomen het bos niet meer.

Een slim productieproces is een proces waar met alle facetten rekening gehouden is, van tekening tot product. Hoe komt u tot optimale proceszekerheid? Ontdek het tijdens Verspanen 2020 bij Mikrocentrum in Veldhoven

Kosten versus baten

Het inzetten van sensoren en het analyseren van de data kost geld. Maar wat levert het u op? Waar valt significante winst te behalen? Leer van de ervaringen van anderen en meld u nu aan voor hét kennis en netwerkevent voor de verspanende industrie, klik hier

Verspanen Event

Exposeren


De verspanende industrie blijft in beweging. Verspanende bedrijven moeten mee in ontwikkelingen als 3D PMI, Reinheid, automatisering, digitalisering, opleiding… Kan uw organisatie een bijdragen leveren aan het succes van deze industrie? Dan mag u niet ontbreken op het Verspanen Event!

Ja, ik heb interesse in exposeren


Praktische informatie voor bezoekers

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid

Locatie en contact


Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Contact

Karin Mous
Karin Mous
Programmamanager Evenementen (Themabijeenkomsten)
+31 (0)40 296 99 22
+31 (0)6 52 87 52 93
k.mous@mikrocentrum.nl
spacer

Mis het Verspanen Event niet!


Bezoek het Verspanen Event en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en innovatieve processen voor de verspanende industrie.