Dit is de Constructeursdag

De constructeur speelt een centrale rol in het slagen van elk technisch project: van conceptontwikkeling tot gereed product, in alle levensfases en daarna. Als constructeur speelt u een sleutelrol in uw projecten: u bent diegene die domeinkennis verbindt met alle relevante disciplines, intern en extern, om van uitdaging tot succes te komen. Hoewel u uw weg in de waardeketen en op elk mogelijk platform prima weet te vinden, is het ook prettig om met andere constructeurs ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Speciaal voor dit doel, organiseren Mikrocentrum en De Constructeur, samen de Constructeursdag 2022. 

De constructeur van morgen

Als constructeur weet u feilloos hoe u alle moderne eisen aan duurzaamheid en circulariteit in een ontwerp integreert, simuleert, valideert en gereedmaakt voor productie. Om maar wat te noemen. Uw project is er namelijk niet voor de waan van de dag, maar voor de wereld van morgen. Is dat nu allemaal wishfull thinking of werkelijkheid? Kom 2 juni naar de Constructeursdag en u weet het. Kom in contact met mede-constructeurs. Kijk wat de markt u heeft te bieden en hoor hoe anderen de uitdagingen van morgen aangaan.

Voor wie is deze dag?

Werktuigbouwkundig constructeurs, Technisch ontwerpers, Project engineers, Projectleiders, R&D teams, Consultants en docenten/studenten (HBO/TU)

Vakblad Constructeur en Mikrocentrum

Het vakblad Constructeur en het Mikrocentrum bundelen hun krachten en organiseren gezamenlijk deze Constructeursdag. Beide partijen weten als geen ander wat er speelt in de markt en wat de doelgroep nodig heeft.

Logo Constructeursdag 2022 Website

Organisatie

Mikrocentrum Lijmen2021

Programma Constructeursdag

Wat kunt u in ieder geval op deze dag verwachten? 

  1. Plenaire sessies met inspirerende sprekers
  2. Praktische inspiratiesessies
  3. Interactieve informatiemarkt met kennis en kunde van fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus

Op dit moment werken we nog aan de invulling van het programma.
Houd deze website in de gaten voor het meest actuele overzicht!

08:45 - 09:15
Ontvangst en registratie + bezoek Informatiemarkt
09:15 - 02:20
Welkom / opening
Robin Zander, Constructeur
Timo van Leent, Mikrocentrum
09:20 - 10:05
Jonathan Beiboer, TU Eindhoven
Ewout Hulsher, TU Eindhoven
10:05 - 10:50
Marijn van Rooij, Ocean Grazer
10:50 - 11:20
Koffiepauze /bezoek Informatiemarkt
11:20 - 12:05
Gian Paolo Bassi, 3DEXPERIENCE Works
12:05 - 12:35
Inspiratiesessie (2x)
12:35 - 13:30
Lunch/bezoek Informatiemarkt
13:30 - 14:15
Theo Jansen
14:15 - 14:45
Inspiratiesessie (2x)
14:45 - 15:15
Middagpauze/bezoek Informatiemarkt
15:15 - 16:00
Plenair 5
16:00 - 16:15
Afsluiting en samenvatting van de dag
Robin Zander, Constructeur
16:15 - 17:00
Netwerkborrel op Informatiemarkt

Plattegrond

Exposeren

Exposanten van dit event zijn bedrijven die betrekking hebben op de machinebouw. Dit zijn bedrijven die producten of diensten leveren die nodig zijn om mechanische producten te ontwerpen en te maken. Denk aan leveranciers van CAE/CAD/CAM-software tot werkstations (zware PC’s) en videokaarten, bouten, moertjes en materialen, maar ook dienstverleners zoals ontwerpbureaus, technische ingenieursbureaus, technische uitzenders en detacheerders.  

Branding en één op één contact met uw klant 

Wij bieden onze exposanten vele mogelijkheden voor branding en naamsbekendheid, maar exposant zijn levert u méér op. Zoals direct contact met uw klant, de vakprofessional. Tijdens het event heeft u volop gelegenheid om uw (nieuwe) klant zelf te spreken. Uit ervaring weten we dat events waardevolle nieuwe leads en feedback opleveren.

Exposanten van dit event krijgen niet alleen standruimte tijdens het event maar ook een volledig multimediaal communicatiepakket.

Liever de mogelijkheden om te exposeren persoonlijk bespreken?


Locatie en contact

Organisatie Constructeursdag:
Mikrocentrum | Constructeur | MYbusinessmedia

Locatie:
Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

T: +31 (0)40 – 296 99 22
E: events@mikrocentrum.nl

Mis De Constructeursdag 2022 niet

Als constructeur, engineer, ontwerper ben bent u bezig met oplossingen voor je klant te bedenken. Dit is een iteratief proces dat u samen met collega's en je klant doorloopt. Er zijn verschillende interessante methodieken die dit proces kunnen ondersteunen c.q. vereenvoudigen. Benieuwd naar deze methodieken? 

Blogs en Nieuws