Dit is Vision, Robotics & Motion

Het inzetten van robotica al dan niet in combinatie met vision en motion systemen wordt steeds toegankelijker. Er zijn inmiddels zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De collaboratieve robot (cobot), maakt een sterke opmars. Hierdoor wordt het ook voor kleinere bedrijven en voor kleinere productie-omgevingen toch mogelijk om deze systemen toe te passen. Hoe ver bent u met de integratie van deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer?

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om flexibel, betrouwbaar, veilig en snel te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control

Vision, Robotics & Motion zet de robot als flexibele collega en efficiënte automatisering op kleine series centraal. Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machine-automatisering tijdens Vision, Robotics en Motion!

Naar de Vision, Robotics & Motion website
logo VRM

Impressie Vision, Robotics & Motion

Ja, ik heb interesse in exposeren


Meer informatie over Vision, Robotics & Motion

Neem voor meer informatie contact op met:

Charlotte de Jong
Programmamanager Evenementen
Charlotte de Jong

Mis Vision, Robotics & Motion niet!

Ontdek tijdens Vision, Robotics & Motion dé componenten voor een compleet geïntegreerd systeem: van vision en optics, robotics, motion control tot en met data science oplossingen.