Digital classroomSubsidie

Teamfeedbackspel

Digital classroom teamfeedbackspel: start 20 augustus 2020

Haal meer resultaat en plezier uit de samenwerking, ontdek de kracht van uw team!

Door de corona-crisis werken veel mensen noodgedwongen thuis en hebben minder contact met collega’s. Dit kan ertoe leiden dat teamleden elkaar ‘kwijt raken’; dat ieder zijn ding doet en dat het teamgevoel verdwijnt.

Er is vast wel contact op operationeel niveau – de wekelijkse vergadering die nu online plaatsvindt – en misschien ook wel sociaal – met een virtuele vrijdagmiddagborrel. Wat er snel ontbreekt is aandacht voor ontwikkeling, verbinding en (positieve) feedback. En juist dat is essentieel voor een goed functionerend team.

Digital classroom
Naast de klassikale workshops kunt u bij Mikrocentrum ook terecht voor online workshops. We noemen dit de digital classroom: interactieve, digitale lessen waar u kunt deelnemen aan discussies en opdrachten krijgt zodat u de vaardigheden die u leert, direct kunt testen.
Speciaal voor OOM-leden: voor deze training geldt een tijdelijk verhoogde bijdrage van 75%.

Wat leert u tijdens deze digital classroom?
  • Meer inzicht in sterke punten van uw collega’s en van het team
  • Inzicht in wat teamleden in u waarderen
  • Meer veiligheid, vertrouwen en verbinding in het team, wat leidt tot betere samenwerking
  • Creativiteit, energie en ‘out-of-the-box’ denken
Voor wie is de digital classroom Teamfeedbackspel bedoeld?

Deze training is bedoeld voor engineers en technische professionals die op afstand in teams/projectgroepen werken en zowel aan teamontwikkeling als ook aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Niveau van de digital classroom

HBO

Duur

2 halve dagen, steeds van 09.00 tot 11.30 uur.

Training online bijwonen via de digital classroom

In plaats van dat u fysiek in een klasruimte bijeenkomt, gebeurt dit nu digitaal via uw laptop of tablet.
Natuurlijk mag u er vanuit gaan dat leerrendement, leerplezier en persoonlijke aandacht onverminderd van toepassing blijven. Een week voor start van de online training ontvangt u een mail met uitgebreide instructies. Bij aanvang wordt u eerst geïnformeerd over de features van de digital classroom, het digitaal leerportaal, tijdsduur, pauzes en aanpak.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat de online training veilig verloopt. Mikrocentrum neemt daarvoor de nodige voorzorgmaatregelen in acht om dit te waarborgen.

Bewijs van deelname

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname.

Lesmateriaal

“Vraag gewoon feedback deel 1 - Positieve feedback” van Axelle de Roy

We bevinden ons in een uitdagende tijd en de meeste mensen kunnen wel wat positiviteit gebruiken. Dat is ook een goede reden om dit teamspel te spelen. In Feedbackkaarten deel 1 staat positieve feedback centraal. Het spel genereert vertrouwen, verbinding en waardering. En dat komt de samenwerking en de resultaten ten goede!

Er zijn natuurlijk teams die altijd al op afstand werkten. Ook zij zullen tegen dezelfde dingen aanlopen en hebben behoefte aan teamgevoel en verbinding. Zeker als je langere tijd of zelfs standaard op afstand werkt, is online trainen een laagdrempelige manier om aan persoonlijke ontwikkeling te werken.

 

U krijgt na afloop van de eerste bijeenkomst oefeningen mee die u kunt uitvoeren in de praktijk. Tijdens de volgende bijeenkomst zullen deze oefeningen worden besproken.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om deze cursus bedrijfsintern te organiseren?

Aanpak

We komen vrijblijvend bij u op bezoek, zodat we een goed beeld krijgen van uw organisatie, de doelgroep en uw doelstellingen.

Kwaliteit

Een goede afstemming op uw bedrijfsspecifieke situatie en de inzet van zeer ervaren docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Mikrocentrum is CEDEO-erkend.

Prijs

Het organiseren van een bedrijfsinterne cursus voor meerdere personen levert vaak een interessant prijsvoordeel op.

Resultaat

Uiteindelijk telt het resultaat. Onze persoonlijke en flexibele aanpak, de praktijkgerichte aanpak en bovenal onze ervaren en specialistische docenten dragen bij aan dit succes.

Neem voor meer informatie contact op met:
Sandra Böttcher, s.bottcher@mikrocentrum.nl of telefonisch via +31 (0)6 53 66 91 76
Axelle de Roy

Uw trainer Axelle de Roy

Feedback is een cadeau. Het geeft u de kans te groeien, te veranderen en te verbeteren. Maar vrijwel iedereen vindt feedback moeilijk. Met dit spel wordt feedback vragen leuk. Op een laagdrempelige, plezierige en effectieve manier gaat u positieve feedback vragen, geven en ontvangen. Het spel geeft meer inzicht in de kwaliteiten binnen het team en u ontdekt hoe uw collega’s tegen u aankijken. Het spel Feedbackkaarten Deel 1 helpt u om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan, uw collega’s beter te leren kennen en meer te waarderen. Zo bouwt u op een positieve manier aan het team en aan uzelf.
Volg deze training online
Inschrijven Plaats Startdatum Begintijd Eindtijd Prijs Avonden/Dagen
20-08-2020 9:00 11:30 € 199 2

Mikrocentrum werkt met all-in-prijzen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W. en inclusief lesmateriaal.

Leden van het Mikrocentrum High Tech Platform ontvangen 10% korting op de cursusprijs.