Lijm event logo

Dit is het Lijm Event

Welke lijm past bij uw toepassing? Wat zijn de eigenschappen waar u rekening mee dient te houden, wat zijn de toepassingsgebieden en hoe is het verwerkingsproces? Past verlijmen wel bij een duurzaam productieproces? Hoe zit het met recycling? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens de nieuwe editie van het Lijm Event op 12 oktober.

Trends en ontwikkelingen in verlijmen

Een belangrijk voordeel van lijm is dat het de productbetrouwbaarheid verbetert door dat lijm sterk, flexibel en goed bestand is tegen invloeden van chemie, temperatuur en schokken.

Het aantal lijmtoepassingen blijft groeien in de industrie. De lijmtechnieken zijn dan ook steeds meer verfijnd en u heeft de keuze uit een omvangrijk palet aan systemen en verwerkingsmethoden. Voor het maken van betrouwbare en maakbare lijmverbindingen is het van groot belang dat engineers de juiste keuzes maken. Ontdek hoe u deze keuze maakt en een compleet overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen.

Ontmoet dé top van de lijmsector

Tijdens het Lijm Event brengen we u bovendien samen met dé top van de lijmsector. U krijgt ruim de gelegenheid uw lijmvraagstukken voor te leggen aan de experts. U bent er toch ook bij?

Lijm event logo

Exposeren


Deelnemen aan het Lijm Event geeft u de mogelijkheid uw innovaties, producten, expertise en merk onder de aandacht te brengen bij professionals geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van industrieel lijmen.

Bezoekersprofiel

Het Lijm Event richt zich op productontwikkelaars, engineers en andere professionals die werken met lijm uit de maakindustrie.

Download informatiebrochure
Meld u nu aan als exposant

Ja, ik heb interesse in exposeren


Praktische informatie voor bezoekers

Prijs is inclusief
  • Lunch, koffie, thee en frisdranken
Parkeren

Gratis parkeren

Locatie en contact


Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven
Nederland

Contact

Karin Mous
Karin Mous
Manager Evenementen (Themabijeenkomsten)
+31 (0)40 296 99 22
+31 (0)6 52 87 52 93
k.mous@mikrocentrum.nl
spacer

Mis het Lijm Event niet!


Bezoek het Lijm Event en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en tips voor een betrouwbare, industriële lijmverbinding.

Gerelateerde cursussen en evenementen

Opleiding Lijmoperator EAB

3 mei 2021 5 bijeenkomsten

Cursus Lijmen

31 mei 2021 3 bijeenkomsten

Opleiding Lijmspecialist EAS

De nieuwe datum voor deze cursus is binnenkort bekend.

Materials+Eurofinish+Surface

15 t/m 16 september 2021
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch