Werk jij al een aantal jaren in de hightech- en maakindustrie, heb jij veel kennis binnen jouw vakgebied én vind jij het leuk om jouw kennis te delen met andere technici uit de industrie? Word dan freelance docent bij Mikrocentrum!

Docent André Heesterbeek aan het woord

''Het docentschap bij Mikrocentrum levert mij heel veel op, door het grote scala aan netwerk wat zij hier hebben kom je veel verschillende technieken én bewerkingsmethoden tegen. Hierdoor is het voor mij als docent ook van belang dat ik goed op de hoogte ben, blijf en mijzelf continu verrijk met kennis en vaardigheden. Dat is tevens mijn motivatie om goed lesmateriaal te ontwikkelen en cursisten te motiveren en te stimuleren om elke dag een stukje slimmer te worden.'' aldus docent André Heesterbeek.

Slimmer worden tijdens Train-de-trainer

Train-de-trainer is bedoeld om onze nieuwe, maar ook huidige docenten kennis te laten maken met elkaar, inzichten te delen en praktische handvaten mee te geven voor het continu verbeteren van hun lessen. Tijdens de tweedaagse Train-de-trainer nemen we onze docenten mee in alle communicatieve skills die je nodig hebt om les te geven of om je les nog beter te maken. Benieuwd wat we nog meer hebben gedaan tijdens de sessies? Programmamanager Opleidingen Wilma Kuijpers neemt je in deze video graag mee door de tweedaagse.

 

Onze vacatures

Docent Matrijzen voor kunststoffen B (freelance)

Als freelance docent help jij het kennisniveau op het gebied van kunststoffen en matrijzen in de industrie naar een hoger niveau te tillen. Jij bent voor onze cursisten dan ook de vakspecialist die hen helpt hun kennis te vergroten.

Docent Projectmanagement (freelance)

Als freelance docent weet jij met veel enthousiasme onze cursisten de fijne kneepjes van het vak projectmanagement bij te brengen. Zo help je hen in elke technische projectomgeving snel tot het juiste resultaat te komen en succesvol projecten te managen.

Docent(en) Tekeninglezen, Geometrische Meettechniek en/of Vorm- en plaatstoleranties (freelance)

Jij maakt het verschil door niet alleen te doceren maar de cursist het vak te laten beleven! In deze rol bereid je lessen voor en train je medewerkers die werkzaam zijn in de “Mechanische industrie”. De cursussen worden zowel voor open als bedrijfsinterne inschrijvingen gegeven.

Docent Spuitgieten (freelance)

De spuitgietbranche is volop in ontwikkeling, zowel op technisch vlak maar ook vooral op het gebied van inzetbaarheid en duurzaamheid. Met jouw ervaring en enthousiasme weet je cursisten de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

Docent Kalibreren van geometrische meetmiddelen (freelance)

Als je alles weet van geometrische meetmiddelen en het leuk vindt om je kennis over te brengen op anderen, dan is deze functie iets voor jou!

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur een open sollicitatie!

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.