pushing possibilities in

Hightech systems

Complex, uitdagend en voortdurend in ontwikkeling: het innovatieve karakter van hightech systemen laat ons hart sneller kloppen.

pushing possibilities in

Climate & sustainability

Het is een opgave waar iedereen mee worstelt. Wat gaan, kunnen én moeten we doen in onze maatschappelijke strijd voor een duurzaam klimaat?

pushing possibilities in

Energy transition

Van fossiel naar duurzaam en CO2-neutraal. De energietransitie brengt niet alleen de nodige uitdagingen, maar ook kansen voor de hightech- en maakindustrie.

pushing possibilities in

Life science & health

pushing possibilities in

Agri & food

9 miljard mensen plukken potentieel de vruchten van de ontwikkelingen binnen dit thema. 9 miljard redenen om hier dus serieus mee aan de slag te gaan.

pushing possibillities in

Mobility

Wij willen allemaal vooruit. Maar dan wel zo groen, slim en veilig mogelijk. 

Cursussen

Ontdek meer dan 170 cursussen gericht op techniek, smart industry en power skills. Wij leiden op - samen met onze hybride docenten - voor de beroepen van de toekomst.

Evenementen

Niet alleen inspirerend, maar vooral nuttig. Met tal van events draagt Mikrocentrum bij aan kennisdeling, stimuleren we ketensamenwerking en creëren we nieuwe ontmoetingen.

High Tech Platform

Met High Tech Platform als het ecosysteem voor de hightech- en maakindustrie, brengen we meer dan 600 bedrijven, organisaties en instellingen actief met elkaar in verbinding.

Ontdek Mikrocentrum als partner én locatie voor zakelijke bijeenkomsten in het hart van de hightech

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor spelers uit de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé plek voor jouw zakelijke bijeenkomsten. In het hart van de Brabantse hightech-regio bieden we een prachtige locatie met maximale flexibiliteit, een goede bereikbaarheid en full service ondersteuning. Vele congressen, exposities, productpresentaties, vergaderingen, ledenbijeenkomsten, trainingsdagen, heisessies, netwerkevents en klantdagen gingen u voor. Naar welke mogelijkheden ben jij op zoek?

Ontdek de kansen voor jouw event
Cursisten per jaar
6000
Bezoekers per jaar
18000
High Tech Platform leden
600
Flexibele ruimtes te huur
13
Ing. Dennis van Dijk
Sales Manager, Nijdra Group

Naast dat Mikrocentrum voor ons een belangrijke partner is met betrekking tot (technische) opleidingen, organiseert zij ook ieder jaar de Precisiebeurs in Veldhoven. Voor ons is dit al jaren de meest succesvolste beurs met de meeste klantcontacten en interessante opvolgingen. De beursorganisatie slaagt er ieder jaar weer in, om ondanks de sterke groei, hier een succes van te maken. Ook de positieve ontwikkeling van deze beurs richting het internationale speelveld (zowel standhouders als bezoekers) is noemenswaardig en kan als voorbeeld dienen voor andere beurzen en congressen in Nederland.

Edwin Rappard
Directeur, 4C Creative Cad Cam Consultants

Sinds 2005 neemt 4C Consultants deel aan diverse beurzen die door Mikrocentrum worden georganiseerd. Altijd met groot succes! Mikrocentrum zorgt voor goede marketing en de juiste doelgroep. Daarnaast hebben wij te maken met een persoonlijke beursmanager die niet alleen het beursbelang in het oog houdt, maar ook persoonlijke belangstelling toont voor problemen en vragen die rondom de beurs opgelost moeten worden. Mikrocentrum is een professionele en menselijke organisatie waar het aangenaam zaken mee doen is. Daarnaast is 4C lid van het High Tech Platform, wat nog meer voordelen en extra exposure biedt. Al met al een perfecte partner voor onze zaak!"

Frans Gevers
Manager Design & Engineering, Neways Technologies B.V.

We werken al een aantal jaren samen met Mikrocentrum. Wij zijn lid van het High Tech Platform wat onze zichtbaarheid vergroot. De 5PM-bijeenkomsten zijn altijd interessant en bieden uitstekende netwerkmogelijkheden. Als exposant op de Precisiebeurs, Technology for Health en Photonics doen we nieuwe contacten op en verstevigen we bestaande relaties. Ook werken we nauw samen op opleidingsgebied. Mikrocentrum organiseert bij ons in huis opleidingen, deels op maat gemaakt. De inhoud van de cursussen sluit erg goed aan op de praktijk. Ik ervaar de contacten met de diverse medewerkers als zeer persoonlijk en positief, ik voel me absoluut geen nummer.

Wietse Wissema
Eigenaar, Alligator Plastics B.V.

Wij scholen onze mensen bij Mikrocentrum omdat de cursussen dicht bij de praktijk staan en medewerkers de opgedane kennis direct op de werkvloer kunnen toepassen. De themadagen helpen ons bij het ontwikkelen van een visie op de toekomst en laten ons kennismaken met nieuwe technieken en ontwikkelingen in de branche. Het is een uitgelezen plaats om te bepalen of we instappen in een bepaalde techniek of hierover meer informatie willen. En tot slot staan wij via het uitgebreide netwerk van Mikrocentrum en de informele bijeenkomsten direct in contact met branchegenoten en bedrijven uit andere branches die ons aanvullen op technisch of bedrijfsmatig terrein. Mikrocentrum voedt ons dus met kennis. Maar het centrum doet meer. Bijvoorbeeld via de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. Dat is een prima platform om ons mooie bedrijf in de etalage te zetten en te presenteren aan nieuwe klanten. Het Mikrocentrum betekent voor ons dus kennis én klanten.

Certificeringen en lidmaatschappen

Cedeo BedrijfsMaatwerk
Cedeo BedrijfsOpen
TUV ISO9001
NRTO
nvbo
logo eventplatform

Onze samenwerkingspartners

Logo Arburg
Logo Brainport Industries College
DSPE
DAA logo 300ppi
Logo Engel
Logo EVMI
flam3d logo dark
Logo Iscar
Logo Mitutoyo
Federatie NRK
logo summa
spartners logo
Vereniging ION
vom logo
logo red tt
RAI AutomotiveIndustryNL
logo horizontal black rokoma
Jakajima Logo RGB Digitaal