pushing possibilities with

Lifelong learning

In een snel veranderende wereld is een leven lang ontwikkelen van onmisbare waarde. Of het nu gaat om technische kennis of het versterken van power skills. Onze opleidingen helpen je om jouw talenten te laten groeien. 

pushing possibillities in

Meeting

Wanneer mensen elkaar (toevallig) ontmoeten, dan ontstaat er chemie. Het is het moment dat kennis wordt gedeeld, spontaan nieuwe ideeën ontstaan, relaties worden versterkt en nieuwe samenwerkingen worden geboren. Dit alles vind je terug tijdens onze evenementen. 

pushing possibilities in

Networking

Altijd met elkaar in verbinding staan, dat is waar het om draait. We hebben elkaar nodig om nieuwe technologische ontwikkelingen te realiseren als antwoord op de grote uitdagingen van nu. Samen weten we namelijk meer dan alleen. 

Cursussen

Technologie is de motor voor innovatie, power skills de energiebron. Met onze cursussen versterk en ontwikkel je jouw talenten op beide. Onze hybride docenten staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Evenementen

Niet alleen inspirerend, maar vooral nuttig. Het gehele jaar door kun je tijdens onze evenementen relaties ontmoeten, nieuwe connecties maken, innovaties ontdekken en ook nog eens je kennis vergroten.

High Tech Platform

Een platform voor, door en met de gehele hightech- en maakindustrie. Uitgegroeid tot 600 leden, mag het High Tech Platform dit jaar 40 kaarsjes uitblazen. Dat mag gevierd worden!

Ontdek Mikrocentrum als partner én locatie voor zakelijke bijeenkomsten in het hart van de hightech

Met 55 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor spelers uit de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé plek voor jouw zakelijke bijeenkomsten. In het hart van de Brabantse hightech-regio bieden we een prachtige locatie met maximale flexibiliteit, een goede bereikbaarheid en full service ondersteuning. Vele congressen, exposities, productpresentaties, vergaderingen, ledenbijeenkomsten, trainingsdagen, heisessies, netwerkevents en klantdagen gingen je voor. Naar welke mogelijkheden ben jij op zoek?

Ontdek de kansen voor jouw event
Cursisten per jaar
6000
Bezoekers per jaar
18000
High Tech Platform leden
600
Flexibele ruimtes te huur
13

Certificeringen en lidmaatschappen

Onze samenwerkingspartners