Wat kunt u verwachten?

Wanneer u kiest voor een bedrijfsintern cursus, dan stemt u samen met de docent en een van onze opleidingsmanagers uw wensen en opleidingsbehoefte persoonlijk af. Zo bent u nauw betrokken in de voorbereidingen. Zo bent u verzekert van de beste kwaliteit en zorgen we voor de juiste afstemming op uw bedrijfsspecifieke vraag.

Wat zijn de voordelen?

  • Een opleidingsmanager en onze docent komt vrijblijvend bij u op bezoek, zodat er een goed beeld is van uw organisatie, de doelgroep en uw doelstellingen
  • Een bedrijfsinterne cursus geeft antwoord op bedrijfsspecifieke vragen en cases
  • Er is een goede balans tussen theorie en praktijk
  • Aan het eind van de bedrijfsinterne cursus ontvangt u, als opdrachtgever, een overzichtelijk evaluatierapport
  • De persoonlijke, flexibele aanpak van Mikrocentrum en onze specialistische docenten dragen bij aan een succesvolle bedrijfsinterne cursus

Reviews uit het CEDEO onderzoek

Mikrocentrum en onze organisatie hebben een jarenlange samenwerking. De keuze is op Mikrocentrum gevallen, omdat de docenten uit de praktijk komen en gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. We doen specialistisch werk en daar wordt door Mikrocentrum goed op ingespeeld.

Wij zijn heel tevreden over de contactpersoon van Mikrocentrum. We hebben minstens twee keer per maand contact met elkaar. Het systeem bij ons bedrijf is nu zo ingericht dat de medewerkers via het online portaal direct een cursus kunnen boeken. Dit is gelinkt aan een systeem van Mikrocentrum en werkt geheel probleemloos.

De bedrijfsinterne cursussen hebben een goede balans tussen theorie en praktijk. Daarnaast wordt er tussen de verschillende sessies in, regelmatig geëvalueerd.

De uitvoering van de trainingen komt overeen met de afspraken die gemaakt zijn door Mikrocentrum. Als bedrijf hebben we praktijkvoorbeelden aangeleverd. Van onze werknemers horen we dan ook dat deze goed gebruikt worden tijdens de trainingen.

Binnen ons bedrijf is er een hoge tevredenheid over de docenten van Mikrocentrum. De docenten zijn mensen uit de praktijk en beschikken over hele goede kennis van de onderwerpen waar ze les in geven.

De deelnemers krijgen door Mikrocentrum ontwikkeld lesmateriaal. Het lesmateriaal ziet er goed uit en onze medewerkers gebruiken dit nog regelmatig als naslagwerk.

Heeft u interesse in een bedrijfsintern traject?
Onze opleidingsmanagers komen vrijblijvend bij u op bezoek.

Jeroen Gijsberts

Jeroen Gijsberts, Opleidingsmanager

Lean Six Sigma en procesverbetering, Materiaalkunde, Precisietechnologie en werktuigbouwkunde: verspanen en niet-verspanen, Onderhoudsmanagement en service

t. +31 (0)6 47 07 99 63
e. j.gijsberts@mikrocentrum.nl

Mart Mijnsbergen

Mart Mijnsbergen, Opleidingsmanager

Precisietechnologie en werktuigbouwkunde: geometrische meettechniek en tekeninglezen, Quality

t. +31 (0)6 51 85 52 63
e. m.mijnsbergen@mikrocentrum.nl

Barend Blom

Barend Blom, Opleidingsmanager

Kunststof- en matrijstechnologie, Verbindingstechnologie

t. +31 (0)6 22 98 79 84
e. b.blom@mikrocentrum.nl

Wilma Kuijpers

Wilma Kuijpers, Opleidingsmanager

Projectmanagement, Leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit

t. +31 (0)6 20 62 56 80
e. w.kuijpers@mikrocentrum.nl

Wouter Lintsen

Wouter Lintsen, Opleidingsmanager

Mechatronica, industriële automatisering, elektrotechniek, safety

t. +31 (0)6 29 09 28 35
e. w.lintsen@mikrocentrum.nl

Frank Bruls 1250x900 v2

Frank Bruls, Manager Afdeling Opleidingen

 

t. +31 (0)6 51 32 36 95
e. f.bruls@mikrocentrum.nl