Wat kunt u verwachten van een bedrijfsintern traject?

Kiest u ervoor om een of meerdere cursussen bedrijfsintern te organiseren? Dan wordt samen met u, de docent en een van onze opleidingsmanagers uw wensen en opleidingsbehoefte persoonlijk afgestemd. Van voorbereiding tot afronding, in het gehele traject wordt u nauw betrokken. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit, zorgen we voor de juiste afstemming op uw bedrijfsspecifieke vraag en een optimaal resultaat. De voordelen op een rij:

  • Een opleidingsmanager en onze docent komt vrijblijvend bij u op bezoek, zodat er een goed beeld is van uw organisatie, de doelgroep en uw doelstellingen
  • Een bedrijfsinterne cursus geeft antwoord op bedrijfsspecifieke vragen en cases
  • Er is een goede balans tussen theorie en praktijk
  • Aan het eind van de bedrijfsinterne cursus ontvangt u, als opdrachtgever, een overzichtelijk evaluatierapport
  • De persoonlijke, flexibele aanpak van Mikrocentrum en onze specialistische docenten dragen bij aan een succesvolle bedrijfsinterne cursus

Cases: inspirerende bedrijfsinterne cursustrajecten

Collegas Movares

Ontdek hoe Movares excellent presteren realiseerde met behulp van projectmanagementcursussen

Goed projectmanagement is cruciaal om excellent werk af te kunnen leveren bij klanten en partners. Als echte projectorganisatie kan Movares dit beamen. Irma den Hollander, Adviseur Opleiden & Ontwikkelen bij Movares: “Om dit te realiseren zijn we gestart met Excellent Projectmanagement. Hiermee zetten we een volgende stap in onze kwalitatieve dienstverlening.” Mikrocentrum ondersteunt Movares hierbij sinds 2019 met projectmanagementcursussen, voor de gehele organisatie maar ook specifiek voor de technische afdelingen.

8D pps bij Kuhn

8D training bij KUHN Geldrop: een structurele aanpak voor complexe technische problemen

Dat het ontwikkelen van technische machines, producten of andere oplossingen vaak een hoge mate van complexiteit met zich meebrengt is geen uitzondering. Ontwikkelaars of technisch specialisten stuiten dan ook regelmatig op problemen die niet direct op te lossen zijn. Stapsgewijze probleemanalyse is een manier om gestructureerd tot een oplossing te komen. De effectiviteit hiervan heeft ook KUHN Geldrop ondervonden tijdens de bedrijfsinterne 8D training. Maikel van der Sanden van KUHN Geldrop vertelt over de ervaringen.

VDL interview

Eerste lichting Lean Six Sigma Green Belt experts opgeleid bij VDL Bus & Coach

Gestructureerd in teamverband de (productie)processen in het bedrijf verbeteren. Dit is waarin VDL Bus & Coach in 2016 de keuze maakte om te starten met Lean Six Sigma. En met succes: in 2019 waren er 250 Lean Six Sigma Yellow Belts opgeleid en stond ook de eerste lichting gecertificeerde Green Belts klaar om aan de slag te gaan. Mikrocentrum is samen met docent en Master Black Belt Marcel Smeets van begin af aan betrokken bij dit opleidingstraject.

Reviews uit het CEDEO onderzoek

Mikrocentrum en onze organisatie hebben een jarenlange samenwerking. De keuze is op Mikrocentrum gevallen, omdat de docenten uit de praktijk komen en gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. We doen specialistisch werk en daar wordt door Mikrocentrum goed op ingespeeld.

Wij zijn heel tevreden over de contactpersoon van Mikrocentrum. We hebben minstens twee keer per maand contact met elkaar. Het systeem bij ons bedrijf is nu zo ingericht dat de medewerkers via het online portaal direct een cursus kunnen boeken. Dit is gelinkt aan een systeem van Mikrocentrum en werkt geheel probleemloos.

De bedrijfsinterne cursussen hebben een goede balans tussen theorie en praktijk. Daarnaast wordt er tussen de verschillende sessies in, regelmatig geëvalueerd.

De uitvoering van de trainingen komt overeen met de afspraken die gemaakt zijn door Mikrocentrum. Als bedrijf hebben we praktijkvoorbeelden aangeleverd. Van onze werknemers horen we dan ook dat deze goed gebruikt worden tijdens de trainingen.

Binnen ons bedrijf is er een hoge tevredenheid over de docenten van Mikrocentrum. De docenten zijn mensen uit de praktijk en beschikken over hele goede kennis van de onderwerpen waar ze les in geven.

De deelnemers krijgen door Mikrocentrum ontwikkeld lesmateriaal. Het lesmateriaal ziet er goed uit en onze medewerkers gebruiken dit nog regelmatig als naslagwerk.

Heeft u interesse in een bedrijfsintern traject?
Onze opleidingsmanagers komen vrijblijvend bij u op bezoek

Mart Mijnsbergen

Mart Mijnsbergen, Opleidingsmanager

Precisietechnologie en werktuigbouwkunde: geometrische meettechniek en tekeninglezen, Quality

t. +31 (0)6 51 85 52 63
e. m.mijnsbergen@mikrocentrum.nl

Barend Blom

Barend Blom, Opleidingsmanager

Kunststof- en matrijstechnologie, Verbindingstechnologie

t. +31 (0)6 22 98 79 84
e. b.blom@mikrocentrum.nl

Wilma Kuijpers

Wilma Kuijpers, Opleidingsmanager

Projectmanagement, Leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit

t. +31 (0)6 20 62 56 80
e. w.kuijpers@mikrocentrum.nl

Wouter Lintsen

Wouter Lintsen, Opleidingsmanager

Mechatronica, industriële automatisering, elektrotechniek, safety

t. +31 (0)6 29 09 28 35
e. w.lintsen@mikrocentrum.nl

Frank Bruls 1250x900 v2

Frank Bruls, Manager Afdeling Opleidingen

 

t. +31 (0)6 51 32 36 95
e. f.bruls@mikrocentrum.nl