Dit is Mikrocentrum

Kennisdelen, verbinden, faciliteren en samenwerken. Dat is waar de 50 collega's van Mikrocentrum dagelijks voor, door en met de hightech- en maakindustrie aan werken. Ons doel: deze bedrijven helpen op weg naar de technologie van de toekomst. Of het nu door het organiseren van een cursus, een evenement of een netwerkbijeenkomsten is; het bij elkaar brengen van de juiste mensen om tot nieuwe technologieën of samenwerkingen te komen is wat ons drijft. Deel jij deze drijfveren?

Onze cultuur

Opleiden

Onze Opleidingsmanagers en -adviseurs werken iedere dag intensief samen om het kennisniveau binnen de industrie naar een hoger niveau te tillen. Als medewerker van de afdeling Opleidingen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het cursusaanbod. Je signaleert onder andere de opleidingsbehoeftes, ontwikkelt nieuwe cursussen of bestaande cursussen door, adviseert de klant over de juiste opleidingen en koppelt de juiste docenten aan de juiste opdrachtgevers.

Evenementen

De eventmanagers en backoffice medewerkers zijn samen verantwoordelijk voor de complete organisatie van alle Mikrocentrum evenementen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat deze evenementen tot in de puntjes geregeld zijn. Als eventmanager bedenk je de inhoud van een evenement en ben je verantwoordelijk voor de bezoekers en exposanten. Als Backoffice medewerker regel jij alle operationele zaken en ondersteun je de Eventmanager.

High Tech Platform

Als medewerker van het High Tech Platform, bezoek je veel bedrijven die hier lid van zijn. Vaak zijn bedrijven lid omdat ze veel diensten bij ons afnemen op het gebied van cursussen en evenementen. Ook probeer je het netwerk uit te breiden, dit doe je door bij bedrijven langs te gaan en te kijken wat er bij hun speelt. 

Marketing

Als marketeer bij Mikrocentrum ben je nauw betrokken bij de afdelingen: cursussen, evenementen en het High Tech Platform. Omdat je de ene dag bezig bent met opleidingen en de andere dag met evenementen of themabijeenkomsten, is het werk ook heel divers. Het is geen een dag hetzelfde.

Stagiair

Als stagiair(e) bij Mikrocentrum draai je mee in de dagelijkse activiteiten van de afdeling. Wij organiseren opleidingen, vakbeurzen, themadagen en netwerkbijeenkomsten voor de high tech industrie en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Technische opleidingen

170

Freelance docenten

150

Vaste medewerkers

50

Onze vacatures

Meeting & Event Specialist

In het hart van de tech regio van Nederland vind je hét clubhuis voor de hightech- en maakindustrie: Mikrocentrum. Dagelijks ontmoeten hier onze cursisten, collega’s maar ook relaties en eventbezoekers elkaar. Als Meeting & Event Specialist zorg jij ervoor dat onze locatie blijft bruisen. Dat doe je door de verbinding te zoeken met huidige maar ook potentiële relaties en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden om eigen bijeenkomsten bij ons te organiseren.

Freelance docent Spuitgieten

De spuitgietbranche is volop in ontwikkeling, zowel op technisch vlak maar ook vooral op het gebied van inzetbaarheid en duurzaamheid. Met jouw ervaring en enthousiasme weet je cursisten de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

Freelance docent Kalibreren van geometrische meetmiddelen

Als je alles weet van geometrische meetmiddelen en het leuk vindt om je kennis over te brengen op anderen, dan is deze functie iets voor jou!

Freelance docent(en) Tekeninglezen, Geometrische Meettechniek en/of Vorm- en plaatstoleranties

Jij maakt het verschil door niet alleen te doceren maar de cursist het vak te laten beleven! In deze rol bereid je lessen voor en train je medewerkers die werkzaam zijn in de “Mechanische industrie”. De cursussen worden zowel voor open als bedrijfsinterne inschrijvingen gegeven.

Vacature Stagiair Marketing & Communicatie

Als Marketing en Communicatie stagiair(e) draai je mee in de dagelijkse activiteiten van de marketingafdeling. Wij organiseren opleidingen, vakbeurzen, themadagen en netwerkbijeenkomsten voor de high tech industrie en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Freelance organisator themabijeenkomsten

Weet jij partijen te enthousiasmeren een bijdrage te leveren aan de Mikrocentrum themabijeenkomsten? Bijvoorbeeld voor een lezing of als exposant/sponsor, dan is deze functie iets voor jou!

Worden wij jouw toekomstige collega?

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur een open sollicitatie!

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.