Werken bij Mikrocentrum

Als onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie ondersteunt Mikrocentrum ruim 50 jaar de technische maakindustrie met Opleiden, Ontmoeten en Ondernemen. We bieden 170 (technische) cursussen en organiseren jaarlijks 6 vakbeurzen, 5 business events en 15 themabijeenkomsten. Naast deze activiteiten bieden we bedrijven een lidmaatschap van het High Tech Platform, dat nu bestaat uit 600 leden. In al onze activiteiten is het doel om kennis te vergroten, netwerken uit te breiden, bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurrentiepositie van bedrijven te versterken. 

Ontdek hier hoe onze mensen bijdragen aan onze missie.

Onze cultuur

Opleiden

De relatie met de klant is het belangrijkst bij Mikrocentrum. Als opleidingsmanager ben je veel bezig met sales/aftersales en relatiemanagement. De mogelijkheden voor een bedrijfsintern traject wordt ook geleidt door een opleidingsmanager.

Evenementen

Als evenement Manager ben je verantwoordelijk voor het hele evenement, dus alles wat daarbij komt kijken. We bedenken zelf de titels en de inhoud van het evenement en we zijn verantwoordelijk voor de bezoekers en de exposanten die komen. 

Marketing

Als marketeer bij Mikrocentrum ben je nauw betrokken bij de afdelingen: cursussen, evenementen en het High Tech Platform. Omdat je de ene dag bezig bent met opleidingen en de andere dag bezig bent met evenementen of themabijeenkomsten, is het werk ook heel divers. Het is geen een dag hetzelfde.

Technische opleidingen

170

Vacature Stagiair Marketing & Communicatie

Als Marketing en Communicatie stagiair(e) draai je mee in de dagelijkse activiteiten van de marketingafdeling. Wij organiseren opleidingen, vakbeurzen, themadagen en netwerkbijeenkomsten voor de high tech industrie en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Worden wij jouw toekomstige collega?

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur een open sollicitatie!

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.