• 26 mei 2015
  • Leestijd: 2 minuten

7 goede redenen om een technische cursus te volgen bij Mikrocentrum

mikrocentrum hoofdgebouw

Iedereen weet dat het volgen van een technische cursus, bijscholing of opleiding soms noodzakelijk is. Belangrijk daarbij is de kwaliteit van de opleider. Bij Mikrocentrum zit dat wel goed:

1. Goed track-record

Mikrocentrum is opgericht in 1968 en dat geeft al aan dat het om een stabiele organisatie gaat. Het is een kenniscentrum met activiteiten die elkaar versterken: technische cursussen, complete opleidingen, vakbeurzen, seminars, themabijeenkomsten en een High Tech platform met bijna 600 aangesloten bedrijven, brancheorganisaties en instellingen.

2. Landelijke speler

Naast technische cursussen met open inschrijving kunnen ook bedrijfsinterne cursussen verzorgt worden door het hele land. Overigens ook in Vlaanderen.

3. Onafhankelijke speler

Mikrocentrum is niet afhankelijk van subsidies of toelagen. Verder is de stichting ook geen onderdeel van een grote marktpartij. Hiermee borgen we onze onafhankelijkheid en kunnen we flexibel inspelen op veranderingen in de markt.

4. Technische opleider

We zijn niet één van de velen maar maken een duidelijke keuze door te opereren in de technische sector.

5. Docenten uit de dagelijkse praktijk

Omdat onze docenten zelf uit de praktijk komen en door ons didactisch geschoold worden, weten ze wat belangrijk is en wat er speelt. Hierdoor zorgen ze voor een actuele en interactieve technisch cursus, die past bij het niveau van de groep.

6. Technische cursus combinaties

Combineer een aantal cursussen met elkaar en voor je het weet heb je een complete opleiding! Door goed afgestemde niveaus en cursusinhoud is dit mogelijk gemaakt.

7. Maatwerk

Een technische cursus kan nog meer toegevoegde waarde krijgen door maatwerk. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies op maat door onze opleidingsmanager en/of vakdocenten.  Voor vragen kunt u altijd terecht; per telefoon, e-mail, social media, tijdens een event of via een bedrijfsbezoek. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Over de schrijver


Barend Blom

Programmamanager Opleidingen, Mikrocentrum