Ontmoeten en ondernemen voor de technische maakindustrie

Maximale flexibiliteit, goede bereikbaarheid en diverse mogelijkheden voor het organiseren van zowel fysieke als online bijeenkomsten zoals: 

 • Congressen
 • Exposities en productpresentaties
 • Webinars of livestreams
 • Digital classrooms
 • (netwerk)bijeenkomsten / Meet & Matches
 • Klantendagen
 • Vergaderingen en ledenbijeenkomsten
 • Trainingen en workshops

Flexibele ruimtes faciliteren optimaal netwerken en kennisdelen

300 personen
340 m2
Mikrocentrum auditorium

Auditorium

Lezingen, productlanceringen, awarduitreikingen, algemene ledenvergaderingen en zelfs workshops; het flexibel indeelbare auditorium biedt ruimte voor allerlei typen evenementen. Kiest u voor het volledig benutten van het auditorium, dan heeft u ruimte voor circa 300 gasten. Het auditorium is ook in te delen in twee of zelfs drie afzonderlijke ruimtes. Dit is gunstig wanneer u bijvoorbeeld lezingen, presentaties of workshops parallel plaats wilt laten vinden. Het auditorium is uitgerust met vijf presentatieschermen en een verplaatsbaar podium. 

660 m2
Mikrocentrum exporuimte

Exporuimte

Met 660 vierkante meter biedt de exporuimte vele mogelijkheden voor het organiseren van evenementen; van live productdemonstraties, meet & matches, (kleinschalige) beurzen met standbouw, exposities tot en met hackathons. Met uitzicht op het Mikrocentrum practicumlokaal met drie spuitgietmachines bevinden uw gasten zich bovendien midden in een inspirerende, hightech omgeving. De exporuimte is volledig of gedeeltelijk te gebruiken en is, ook in combinatie met het aansluitende auditorium, naar wens in te richten.  

450 m2
Mikrocentrum Atrium

Atrium

Het Atrium is hét centrale punt van Mikrocentrum waar u zowel uw gasten kunt ontvangen als waar u het netwerken optimaal kunt faciliteren tijdens een afsluitende borrel in het Techcafé. De prominente trap in het midden is bovendien multifunctioneel: het is een prettige zitplaats maar is ook inzetbaar als podium, bijvoorbeeld voor korte pitches of presentaties. Door het open karakter van deze ruimte heeft u bovendien de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren aan de andere gasten uit de technische maakindustrie, zoals cursisten en docenten van Mikrocentrum.

10 ruimtes
6-15 personen
Mikrocentrum cursuslokalen

Cursusruimtes

Uw medewerkers, samenwerkingspartners of klanten opleiden binnen een inspirerende, technische omgeving? Dat kan in de 10 algemene cursusruimtes. Met een capaciteit van 6 tot 15 personen heeft u in deze ruimtes alle faciliteiten binnen handbereik om kennisoverdracht maximaal te faciliteren. Alle ruimtes zijn voorzien van veel daglicht, een klimaatbeheersingssysteem, digitale (uitschuifbare) presentatieschermen en voldoende vloerstopcontacten voor het aansluiten van laptops.

Webinars, digital classrooms en andere online bijeenkomsten

In tijden waar fysiek uw (potentiële) klanten en relaties ontmoeten niet altijd vanzelfsprekend is, is het organiseren van online bijeenomsten en evenementen als webinars, livestreams en digital classrooms een goede, laagdrempelige manier om in contact te komen en tegelijkertijd kennis te delen. Heeft u behoefte aan hulp of bent u op zoek naar een geschikte ruimte met alle faciliteiten om dit te organiseren? Mikrocentrum biedt naast ruimte voor fysieke bijeenkomsten, nu ook ruimtes voor het organiseren diverse types online evenementen.

Uw evenementpartner: van voorbereiding tot nazorg

Bij het organiseren van een bijeenkomst of evenement komt veel kijken. Grote kans dat u precies weet hoe dat er uit moet komen te zien. Waar begint u en heeft u de juiste capaciteit en middelen in huis om uw evenement compleet te realiseren? Met een bewezen trackrecord van vele honderden evenementen, bijeenkomsten en cursussen is Mikrocentrum uw solide, innovatieve en creatieve partner. Onze ervaren eventmanagers en backoffice medewerkers staan voor u klaar, zowel voor de organisatie van een volledig evenement als in de ondersteuning bij een specifiek onderdeel.

Onze ondersteunende diensten:

 • Projectmanagement
 • Programma management
 • Technische support
 • Drukwerk
 • Registratiemanagement 
 • Locatiemanagement
 • Marketing en communicatie

Feiten en cijfers

Totale m2 oppervlakte

4400

Flexibele ruimtes

13

Gratis parkeerplaatsen

175

Laadpunten elektrische auto's

4

Dit ervaren onze klanten

Fotoimpressie

Vraag direct een offerte aan voor uw evenement

Bram Houdijk 1250x900
Bram Houdijk, Operationeel & Facilitair Manager
+31 (0)6 44 18 96 66
b.houdijk@mikrocentrum.nl