• 4 februari 2019
  • Leestijd: een minuut

Nieuw pand Mikrocentrum feestelijk geopend op 1 februari

Welkom Auditorium

Op vrijdag 1 februari is het nieuwe pand van Mikrocentrum aan De Run 1115 in Veldhoven officieel geopend. Tegelijkertijd vierde Mikrocentrum ook haar 50 jarig jubileum. De 500 gasten werden op deze dag uitgebreid rondgeleid langs alle nieuwe faciliteiten en maakten kennis met het nieuwe Mikrocentrum tijdens het officiële programma.

De kersverse huisvesting van Mikrocentrum, met o.a. 14 leslokalen en een expo/auditorium van 1000m2, wordt dé ontmoetingsplaats voor de high tech industrie. De pijlers Opleiden, Ontmoeten en Ondernemen stonden in het gehele programma centraal. Zo verzorgden docenten in alle leslokalen demonstraties en miniworkshops, presenteerden de vakbeurzen een aantal innovaties en kon men ontmoeten en netwerken bij het High Tech Platform.

Mikrocentrum Atrium

Officieel programma

De opening werd beklonken met een officieel programma in het auditorium. Marcel Delhez, burgemeester van Veldhoven, heette in zijn openingsspeech Mikrocentrum officieel welkom in Veldhoven waarna Herman Molenaar, Managing Director van Vanderlande, zijn ervaringen deelde over de impact van een goede huisvesting op bedrijfscultuur en dienstverlening. Ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum overhandigde directeur Geert Hellings het eerste officiële exemplaar van het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte historieboek aan de oprichter van Mikrocentrum, Louis Kauling. Na deze overhandiging verklaarde Kauling met een druk op de knop het nieuwe pand officieel voor geopend. 

Louis Kauling

Wij bedanken onze gasten voor hun komst op deze mooie dag.

Bekijk hier de foto's

Over de schrijver


Mikrocentrum

Mikrocentrum