• 24 november 2020
  • Leestijd: een minuut

Online Precisiebeurs Network Event een succes!

Precisiebeurs online

Om het gemis van de fysieke vakbeurs te verzachten, organiseerde Mikrocentrum op 18 en 19 november het Precisiebeurs Online Netwerkevent. Tijdens dit online evenement vonden een Meet & Match, diverse lezingen, een boeklancering en de uitreiking van de Wim van der Hoek Award door de DSPE plaats.

Precisiebeurs Online Netwerkevent in cijfers

Het Precisiebeurs Online Netwerkevent werd een groot succes: 464 personen maakten een Meet & Match profiel aan en deze werden in totaal 9039 keer bekeken. Dit leidde tot 269 gematchte online gesprekken en een veelvoud aan chatcontacten en bezoekafspraken. De lezingen werden door 1064 personen gevolgd.

Succesvol online verbinden en kennisdelen

Bart Kooijmans, manager Precisiebeurs: “Tijdens het online netwerkevent boden we de markt een klein facet uit het programma van onze fysieke vakbeurs aan, maar wel een die in deze tijd succesvol blijkt in het alsnog bij elkaar brengen van kennis en netwerken. We zijn erg verheugd dat we onze achterban op deze manier toch nog kunnen helpen in deze buitengewone tijden.” Organisator Mikrocentrum realiseerde afgelopen maanden al een heuse eigen studio om de lezingen via internet uit te kunnen zenden. De werkwijzen en het pand aan de Run 1115 in Veldhoven waren al volledig aangepast aan de coronamaatregelen, omdat er ook cursussen en andere online bijeenkomsten als webinars georganiseerd worden. De samenwerking met VDMA, DSPE, ILOnet en Enterprise Europe Network (Kvk) en hun B2Match software maakte het plaatje compleet. Kooijmans: “Ik mis natuurlijk de reuring van de fysieke beurs maar aan de kentallen te zien hebben velen elkaar nu digitaal gevonden. Toch zien we ernaar uit om volgend jaar weer iedereen persoonlijk te ontmoeten!”

Meer informatie via www.Precisiebeurs.nl