• 2 december 2015
  • Leestijd: een minuut

Precisiebeurs biedt extra businesskansen

Precisiebeurs2015 hoofdafbeelding

Op woensdag 18 en donderdag 19 november 2015 organiseerde Mikrocentrum voor de vijftiende keer de Precisiebeurs. De beurs heeft een internationale reputatie opgebouwd met een sterk groeiend aantal exposanten en bezoekers uit het buitenland. Het staat bekend als hét trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie.

De Precisiebeurs combineert een vakbeurs met een congresprogramma en een internationale Meet & Match. Het congresprogramma bestaat uit zowel exposantenlezingen als keynote tracks met veel aandacht voor Big Science projecten zoals CERN, ITER, ESRF, ESS en E-ELT.

Big Science en Meet & Match tijdens Precisiebeurs

Bij Big Science projecten zijn veel tenders te scoren voor Nederlandse bedrijven. De daadwerkelijk gerealiseerde omzet blijft echter achter. De Precisiebeurs biedt exposanten en bezoekers gelegenheid om hun kennis te verdiepen en hun business kansen beter te benutten.

Daarnaast werd op donderdagochtend het Duits-Nederlandse ontbijttreffen georganiseerd vanuit enkele Duitse en Nederlandse netwerkorganisaties. Een andere manier om op de beurs in contact te komen met bezoekers en exposanten is via de Meet & Match die wordt georganiseerd in samenwerking met de Kamer van Koophandel en EEN (Enterprise Europe Network).

De Precisiebeurs werd zoals altijd gehouden in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Over de schrijver


Mikrocentrum

Mikrocentrum