• 31 maart 2022
  • Leestijd: een minuut

Susanne van Doornik nieuw lid Mikrocentrum Managementteam

Susanne van Doornik MT Mikrocentrum

Susanne van Doornik is toegetreden tot het managementteam van Mikrocentrum. Als Manager Marketing en Communicatie heeft zij Mikrocentrum verder op de kaart gezet. Het is nu tijd Mikrocentrum nog scherper te positioneren in de hightech- en maakindustrie. Daarom is Susanne gevraagd het 5-koppige managementteam te versterken.

Verbinding Mikrocentrum met industrie verder verankeren

''De afgelopen 5 jaar heeft Susanne de marketingactiviteiten geoptimaliseerd en de afdeling Marketing en Communicatie uitgebouwd. Susanne enthousiasmeert collega’s en klanten en daagt ze uit op de proposities van Mikrocentrum. Daarmee brengt ze het merk en de marketing naar een hoger niveau. De ambities van het managementteam reiken echter nog veel verder en haar positie in het MT is een bevestiging daarvan. Samen willen we de komende jaren, in verbinding met de industrie, Mikrocentrum nog verder verankeren in het ecosysteem.’’ Aldus Bert-Jan Woertman, directeur bij Mikrocentrum.

“Als Marketing & Communicatieafdeling hebben we de focus verlegd van productgedreven naar kennisgedreven marketing. In deze nieuwe strategie staat het creëren van meerwaarde voor klanten en relaties centraal.” Aldus Susanne van Doornik. “Er ligt nu een stevige basis en we zien volop kansen. Ik ben trots op de stappen die we hebben gezet en verheug me op de samenwerking met de collega’s in het managementteam om Mikrocentrum nog meer gezicht te geven in de markt.”