• 9 mei 2022
  • Leestijd: 2 minuten

Timo van Leent nieuwe Manager Afdeling Evenementen en MT-lid bij Mikrocentrum

Timo van Leent

Timo van Leent is benoemd tot de nieuwe manager van de afdeling Evenementen bij Mikrocentrum. Hij neemt hierbij het stokje over van Els van de Ven, die na ruim 12,5 jaar afscheid neemt van onze organisatie. Timo treedt hierbij ook toe tot het Mikrocentrum Management Team.

Jarenlange ervaring en groot netwerk

Timo is sinds 2012 werkzaam bij Mikrocentrum en was als Manager Vakbeurzen & Congressen verantwoordelijk voor onder andere het Business Software Event, vakbeurs Materials, AgriFoodTech en de Kunststoffenbeurs. Ook stond hij samen met partner EVMI aan de wieg van het nieuwe kennis- en netwerkevenement Food Technology dat in april voor de eerste keer plaatsvond. “Het is fantastisch dat een collega met zo veel ervaring en zo’n groot netwerk in de hightech- en maakindustrie nu de volgende stap maakt. Deze ervaring en dat netwerk zijn een stevige fundering voor het bepalen van de richting van onze evenementen in de komende jaren.” Aldus Bert-Jan Woertman, directeur bij Mikrocentrum.

“Het is fantastisch om onze evenementen door te mogen ontwikkelen. In alles wat we doen, staat het verbinden van de hightech- en maakindustrie centraal, of het nu is door kennis uit te wisselen of door mensen (toevallig) met elkaar in contact te laten komen. Ons doel hierbij is om bedrijven en professionals vooruit te helpen. Naast ons bestaande portfolio met daarin titels als Precisiebeurs, Kunststoffenbeurs, Vision, Robotics & Motion, 3D Production Days, Materials en het Clean Event, kijken we telkens naar nieuwe technologische innovaties of toepassingsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan food en health. Dat doen we niet alleen, maar voor, door en met de industrie en we gaan dan ook steeds vaker strategische samenwerkingen aan om dit te realiseren. Ik ben er trots op dat ik dat, samen met dit geweldige team verder uit mag bouwen en kijk uit naar een toekomst vol mooie, interessante evenementen.” Aldus Timo van Leent.

Opvolger van Els van de Ven

Na 12,5 jaar met veel plezier bij Mikrocentrum te hebben gewerkt, is het tijd voor een nieuw avontuur.” Aldus Els van de Ven. “Als ik terugkijk op deze 12,5 jaar, dan ben ik ontzettend trots op de mooie evenementen waar ik bij betrokken ben geweest, eerst als eventmanager en in de afgelopen jaren als Manager Afdeling Evenementen en MT-lid. Samen met mijn collega’s heb ik mooie evenementen mogen opzetten én organiseren: van RapidPro, Vision, Robotics & Motion tot en met het uitbouwen van de Kunststoffenbeurs. Ik wil alle collega’s, maar ook alle samenwerkingspartners en exposanten bedanken voor de fijne samenwerking. Ik draag graag het stokje als Manager Afdeling Evenementen en MT-lid over aan Timo van Leent en wens hem heel veel succes in deze mooie rol!