• 16 maart 2020
 • Leestijd: 3 minuten

Update Coronavirus 24 maart 2020: alle lopende en ingeplande opleidingen en evenementen tot en met 1 juni zijn uitgesteld

Corona update 9 maart v2

De recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) in combinatie met de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid en adviezen van het RIVM, heeft ons als Mikrocentrum doen besluiten om alle opleidingen en evenementen tot en met 1 juni uit te stellen tot na 1 juni.

We begrijpen dat deze maatregel vele vragen bij u als cursist, exposant of bezoeker op roept. Graag lichten we per type activiteit onze maatregelen en de gevolgen toe.

Opleidingen

Cursussen met open inschrijving:
Voor cursisten die zich hebben ingeschreven voor een cursus in het open traject, betekent dit dat alle cursussen tot en met 1 juni 2020 uitgesteld zijn. Dit geldt voor zowel nog lopende cursussen als cursussen die in deze periode van start zouden gaan. Ons uitgangspunt is dat deze cursussen op een later, nog nader te bepalen moment, worden ingepland en alsnog van start gaan. U ontvangt op korte termijn een bericht van onze afdeling Opleidingen met betrekking tot de cursus waarvoor u zich heeft ingeschreven.

Heeft u vragen over uw geplande cursus, dan kunt u contact op nemen met onze afdeling Opleidingen via opleidingen@mikrocentrum.nl of telefonisch bij een van onze collega's van de afdeling opleidingen. 

Bedrijfsinterne trajecten:
Ook alle bedrijfsinterne cursussen worden voor de komende weken uitgesteld. Heeft u een bedrijfsintern traject bij ons geboekt? De opleidingsmanagers nemen op korte termijn contact met u op voor het plannen van de nieuwe startdatum of vervolgsessies van reeds gestarte cursussen.

Heeft u vragen over uw bedrijfsinterne traject, dan kunt u contact op nemen met onze opleidingsmanagers, via opleidingen@mikrocentrum.nl of of telefonisch bij een van onze collega's van de afdeling evenementen.

Evenementen

Alle evenementen die gepland staan tot en met 1 juni gaan niet door. Dit zijn de volgende evenementen:

 • Themabijeenkomst Sensor & Data – 24 maart
 • Themabijeenkomst Verspanen voor niet-verspaners – 26 maart
 • High Tech Platform bijeenkomst: Op bezoek bij TU/e innovation space
 • Themabijeenkomst Lijmen België – 7 april
 • Themabijeenkomst Product-as-a-Service – 21 april
 • Themabijeenkomst Smart Production – 23 april
 • High Tech Platform Masterclass - 6 mei
 • Themabijeenkomst Auditing Network Event - 7 mei
 • High Tech Platform Meet & Match - 14 mei
 • Smart customization - 26 mei
  Per evenement wordt gekeken naar de juiste aanpak. We streven ernaar onze evenementen zo veel mogelijk op een later moment opnieuw in te plannen. Heeft u vragen over evenementen, dan kunt u contact op nemen met onze afdeling Evenementen events@mikrocentrum.nl of telefonisch per +31 (0)40 296 99 22

Evenementen van 3e partijen bij Mikrocentrum

Bovenstaande maatregel geldt ook voor geplande bijeenkomsten van derde partijen op locatie bij Mikrocentrum in Veldhoven. Ook voor deze partijen wordt gezocht naar een passend alternatief. Onze collega’s van de afdeling Evenementen nemen op korte termijn hiervoor contact met u op.

Geplande evenementen in juni

Vooralsnog gaan geplande evenementen in juni door. Uiteraard bekijken we de situatie van dag tot dag en nemen passende maatregelen waar nodig.

Afspraken met Mikrocentrum medewerkers

Heeft u voor 1 juni 2020 een afspraak staan met een van de Mikrocentrum medewerkers, dan vragen we u deze of te verzetten of telefonisch plaats te laten vinden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen? Wij zijn altijd telefonisch, per e-mail of via social media bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Directie Mikrocentrum

Over de schrijver

Mikrocentrum

Mikrocentrum