High Tech Platform Jaarcongres

Mikrocentrum,  2 december 2015
HTP Award

Op donderdag 10 september 2015 zal de tweede editie van het High Tech Platform Jaarcongres plaatsvinden. Deze bijeenkomst, speciaal voor leden van het High Tech Platform, wordt georganiseerd in het Philips Muziektheater in Eindhoven.

Het thema van deze dag is Innovatie & Inspiratie.
Als verbinder voor de High Tech Industrie brengt het Mikrocentrum op deze dag directieleden van High Tech Platform bedrijven bij elkaar om in een ontspannen setting geïnspireerd te worden en contacten te leggen en te verstevigen.

Tijdens het High Tech Platform Jaarcongres zal tevens voor de tweede keer de Innovatie & Inspiratie Award uitgereikt worden. De Inspiratie & Innovatie Award dient als stimuleringsprijs voor de lidbedrijven van het Mikrocentrum High Tech Platform. Het gaat om productinnovatie, procesinnovatie of een bedrijfsmatige innovatie waardoor het bedrijf of product zich onderscheid in de markt en groei heeft kunnen realiseren.

Inzenden kan tot 30 juni 2015 en door een onafhankelijk jury worden de beste inzendingen geselecteerd, die hun innovatie mogen presenteren tijdens het High Tech Platform jaarcongres. De winnaar wordt gekozen door het aanwezige publiek. Deze organisatie ontvangt de Inspiratie & Innovatie Award, een stimuleringsprijs € 2.000,- en een Mikrocentrum opleidingsbudget t.w.v. € 3000,-

Zie ook: