Dit is Food Technology

Hoe ziet het voedselsysteem van de toekomst eruit? Welke rol speelt technologie hierin? Zal kunstmatige intelligentie alle processen in de fabriek beheersen, om deze op basis van livedata aan te sturen en de allerbeste kwaliteit te garanderen? Kan men efficiënter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn? Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid? En hoe maken we de oorsprong van voedsel inzichtelijk voor de consument? Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren.

Food meets hightech tijdens Food Technology 

Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers) organiseren samen Food Technology (voorheen vakbeurs AgriFoodTech). Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology  komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen ontdek je een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema's:

  • Fabriek van de toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel
  • Food lab
Naar de Food Technology website
Logo Food Technology def

Impressie Food Technology

Ja, ik heb interesse in exposeren


Meer informatie over Food Technology

Neem voor meer informatie contact op met:

Judith van den Nieuwenhuijzen
Programmamanager Evenementen
Judith van den Nieuwenhuijzen

Mis Food Technology niet!

Tijdens Food Technology komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.