LogoClean

Dit is het Clean Event 2022

Het reinigen van onderdelen is cruciaal binnen de huidige productieprocessen. Dit is niet alleen van belang in de metaalbewerkende of -verwerkende industrie, maar ook in de automotive, medische technologie of luchtvaart. Bezoek Clean 2022 en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en  innovatieve processen voor een optimale reinheid van industriële onderdelen en oppervlakken.

An experts view on cleanliness

Een onderdeel of oppervlakte is pas schoon wanneer de hoeveelheid deeltjes of moleculaire contaminatie de prestatie van het systeem niet beïnvloeden. Het is van belang de vereiste reinheid voor de volgende processtappen en de kwaliteit en functionaliteit van het te reinigen onderdeel te waarborgen. Bovendien wordt de grote van de partikels die de functionaliteit verstoren steeds kleiner. Hierdoor verminderd het maximaal aantal toegestane deeltjes per oppervlakte en wordt de impact van de moleculaire contaminatie steeds groter.

De laatste ontwikkelingen en best practices centraal

Sprekers uit de industrie, wetenschap en onderzoek presenteren nieuwe ontwikkelingen, proces- en kostenoptimalisatie en kwaliteitscontrole en delen met u best-practice-toepassingen. 

Wie treft u op de expo?

Leveranciers van reinigingsdiensten, reinigingssystemen en reinigingsmiddelen voor:

  • Natte reinigingsprocessen
  • Thermische processen
  • Speciale processen en toepassingen
  • Mechanische processen
LogoClean

Exposeren


Deelnemen aan het Clean Event geeft u de mogelijkheid uw innovaties, expertise en merk onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep: specialisten uit de gehele keten binnen de High Tech, luchtvaart, automotive en medische technologie. 

Bezoekersprofiel

Het Clean Event richt zich op professionals die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor reinheid en contamination control.

Download de exposanteninformatie

Ja, ik heb interesse in exposeren


Locatie en contact


Locatie

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Contact

Karin Mous
Karin Mous
Manager Evenementen
+31 (0)40 296 99 22
+31 (0)6 52 87 52 93
k.mous@mikrocentrum.nl
spacer

Mis het Clean Event niet!


Bezoek het Clean Event en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en innovatieve processen voor een optimale reinheid van industriële onderdelen en oppervlakken.

Gerelateerde cursussen en evenementen

Cursus Basiskennis clean

28 oktober 2021 1 bijeenkomst

Cursus Clean voor engineering en assemblage

4 november 2021 3 bijeenkomsten

Mini-cursus Clean voor verspaners

(3 reviews)
2 december 2021 1 bijeenkomst

Precisiebeurs

10 t/m 11 november 2021
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch