High Tech Platform bijeenkomst

5PM - "Laat uw bedrijf niet hacken"

22 februari 2018 | 17.00 - 20.30 uur   

Mikrocentrum, Kruisstraat 74, Eindhoven


Dé manier om na werktijd geïnspireerd
en informeel uw netwerk uit te bereiden

exclusief voor High Tech Platformleden (gratis)

Dit is de 5PM

De naam zegt het eigenlijk al: een 5PM is dé bijeenkomst waarbij u in korte tijd, buiten werktijd, zowel uw kennis verbreedt als uw netwerk uitbreidt. De opzet is dan ook simpel: om 17.00 uur heten we u welkom met een broodje, waarna u vervolgens van 17.30 tot 19:30 uur een interactieve kennissessie bijwoont en daarna ruim de gelegenheid krijgt te netwerken.

Kennissessies in het teken van ondernemerschap

De kennissessie staat in het teken van een actueel thema op het gebied van ondernemerschap. Zo passeerden thema’s als het Business Model Canvas en de Why How What van marketingguru Simon Sinek al de revue. Na de sessie heeft u inspiratie toepasbaar zowel op de werkvloer als tijdens de afsluitende netwerkborrel.

De 5PM agenda voor 2018

Wist u dat 60% van de MKB bedrijven te maken krijgen met cybercrime? Malware, ransomware en botnet zijn hierbij de meest voorkomende cybercrime-vormen. En hoewel Big Data en IoT-oplossingen grote voordelen met zich meebrengen zijn deze ook aantrekkelijk voor hackers, met alle gevolgen van dien. Denk bijvoorbeeld aan het veroorzaken van downtimes bij machines en het op straat komen te liggen van belangrijke productie- en machinedata. Waar begint u met het beveiligen van uw bedrijf en welke aspecten zijn belangrijk?

Tijdens deze 5PM deelt Casper Schellekens, Lecturer Cyber Security bij Fontys, tips en tricks om uw bedrijf te beveiligen tegen hackers. Dit doet hij aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden met de nadruk op cybersecurity binnen de industrie. Na afloop van de 5PM heeft u praktische handvatten om te starten met het beschermen van uw bedrijf tegen cybercriminelen. 

Programma:

17:00 uur - Ontvangst met broodjesbuffet

17:30 uur - Workshop Cybercrime

19:30 uur - Aanvang Netwerkborrel

20:30 uur - Einde bijeenkomst