Filter op:

Bedrijfsnaam, trefwoord ...
Eerste letter bedrijfsnaam
Vakgebied
Bedrijfsgrootte
166 High Tech Platform leden gevonden

247TailorSteel

VARSSEVELD, Nederland

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Bekijk ons profiel!


247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Dankzij het Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Carel van Sorgen en heeft haar hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland). Andere productiefaciliteiten is gevestigd in Oyten (Noord-Duitsland) en Hilden (Noordrijn-Westfalen).

Adres
Markenweg 11
7051 HS VARSSEVELD
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +

2Connect

WAALWIJK, Nederland

2Connect de beste partner voor interconnectieoplossingen


Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren innovatieve producten voor OEM- en ODM-klanten wereldwijd. Onze op maat ontworpen interconnectieoplossingen dienen jouw wensen. Voor iedere verbindingsoplossing hebben wij het antwoord, van eenvoudig tot complex. 2Connect is jouw betrouwbare partner en one-stop-shop voor al uw interconnectie wensen. Met productielocaties in Nederland, Roemenie en China kunnen we een goede kostprijs aanbieden tegen een snelle time-to-market.

Adres
Gompenstraat 17
5145 RM WAALWIJK
Nederland
Bedrijfsgrootte
200-500

Adruu B.V.

SON, Nederland

Adruu is uw partner op het gebied van aluminium bewerkingen, van enkelstuks tot miljoenen onderdelen per jaar. Bekijk ons profiel en neem contact met ons op!


Adruu is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van onderdelen zoals (hard) anodiseren, ultrasoon reinigen en cleanroom verpakken, beitsen, bedrukken, lasergraveren) en het vervaardigen van hoogwaardige zichtdelen zoals frontpanelen en behuizingen. Als one-stop-shop met een focus op korte doorlooptijden, kwaliteit en ontwikkeling, ontzorgen wij onze klanten en nemen wij onze verantwoordelijkheid als betrouwbare partner in de keten. 

Adres
Ekkersrijt 7302
5692 HH SON
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

ADSE

HOOFDDORP, Nederland

Snel, veilig, duurzaam en betaalbaar transport - Hoe? Vraag het ADSE


ADSE is de pragmatisch engineering consultant die uw complexe product- en procesontwikkelingsprojecten op gebied van transportsystemen voor luchtvaart, defensie en mobiliteit helpen realiseren. Productontwikkeling, verwerving en infasering, productie en onderhoud kennen voor ons geen geheimen.

Adres
Scorpius 90
2132 LR HOOFDDORP
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

Aeson BV

HUIZEN, Nederland

Aeson verbind kunststof halffabrikaten in serieproductie, zonder toevoeging. Advies, onderzoek, gereedschappen, machines en serieproductie. Bel 0355233828


Als het gaat over het verbinden van kunststofproducte in serieproductie kunt u voor advies tijdens productontwerp tot het daadwerkelijk lassen van series terecht bij Aeson.
Wij beschikken over een toepassingslaboratorium voor Ultrasoonlassen, laserlassen, spiegellassen en rotatielassen. Voor die technieken leveren wij gereedschappen die bij uw product passen en ook machines. 

Adres
Havenstraat 52
1271 AG HUIZEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Agfa-Labs

MORTSEL, België

Reik verder met Agfa-Labs! Bekijk ons profiel!


Agfa biedt zijn R&D-competenties aan derden aan onder de naam Agfa-Labs. Onze laboratoria die al meer dan honderd jaar in dienst staan van eigen productontwikkeling staan nu ook ten dienste van kleine en grote bedrijven!

Adres
Septestraat 27
2640 MORTSEL
België
Bedrijfsgrootte
101-200

AJ Solutions

ZANDHOVEN, België

Power in Plastics


AJ Solutions biedt oplossingen en ondersteuning aan kunststofverwerkende bedrijven in België, Luxemburg en Nederland. Gesitueerd in Zandhoven met showroom en technisch atelier waar klanten verschillende machines in werking kunnen testen en evalueren. Ons ervaren team biedt service op maat van de klant alsook technische begeleiding van projecten.

Adres
Vierselbaan 40 14/15
2240 ZANDHOVEN
België
Bedrijfsgrootte
3-10

Almet Benelux - Leading in aluminium

ETTEN-LEUR, Nederland

Hoogwaardige aluminium kwaliteiten in de vorm van platen, staven, profielen, composiet en bewerkte producten voor de sectoren Transport en Industrie.


Hoogwaardige aluminium kwaliteiten in de vorm van platen, staven, profielen, composiet en bewerkte producten voor de sectoren Transport en Industrie.

Adres
Tussendonk 22
4878 AM ETTEN-LEUR
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Alpha BV

GENT, België

Take a look at our profile!


ALPHA heeft meer dan 25 jaar expertise in het zoeken naar oplossingen en de verkoop van machines op het gebied van:
  • het verbinden van kunststoffen in serieproductie
  • het verbinden van non-ferrometalen in serieproductie
  • het industrieel reinigen in productieomgeving
  • het zeven van fijne poeders (=ultrasoon zeven)
Bovendien levert Alpha ook op maat gemaakte ultrasone reinigingsapparatuur & produceert ze in haar fabriek dagelijks (10 tot 10.000 kg) droogijs voor het industrieel reinigen, cryogeen transport, catering, rookeffecten, ...

Adres
Kleimoer 2
9030 GENT
België
Bedrijfsgrootte
11-50

Alrack International BV

VELDHOVEN, Nederland

Voor meer informatie over Alrack International BV kijk op WW


Alrack International is een Nederlands familiebedrijf gevestigd in de Brainport-regio. We bieden fulfilment oplossingen voor bedrijven die (onderdelen van) elektronica / mechatronica produceren of leveren. Zo zijn we onder andere verkooppartner van ELANTAS (ingiet- en coatingsmaterialen voor printplaten) en Hitachi (hoogwaardige basismaterialen voor printplaten).
 

Adres
Zandven 10
5508 RN VELDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

Altair Benelux

LAAG-KEPPEL, Nederland

Altair - complete portfolio simulatie software - FEA, CFD, Multibody, Manufacturing, 3Dprint, Design, Optimalisatie, DataAnalytics,Mechatronics,HPC,Cloud,EDA

Altran

UTRECHT, Nederland

With unparalleled domain expertise and a truly global organization, Altran is the world leader in Engineering and R&D services.


With unparalleled domain expertise and a truly global organization, Altran is the world leader in Engineering and R&D services.

Adres
Reykjavikplein 1
3543 AK UTRECHT
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +

Alumeco NL BV

Oss, Nederland

AMADA WELD TECH B.V.

HELMOND, Nederland

Are you looking for solution for precision joining? Contact our experts today!


AMADA WELD TECH is part of the AMADA group and known as an innovator in finding creative joining and metal processing solutions.

AMADA WELD TECH is the market leader in developing, building and servicing systems, machines and components for Laser Welding, Laser Marking, Laser Cutting & Processing, Resistance Welding, Hot Bar Bonding, Micro Arc Welding, and Hermetic Sealing. We design and manufacture industry-leading product families for the global market. These product families include AWS3, EZ-Air, Jupiter, Markermotion, newhorizon, Uniflow and Weld Checker. Our legacy brands MIYACHI UNITEK, MIYACHI PECO, MIYACHI EAPRO and MACGREGOR will be united into one brand: “MIYACHI”.
    
Our customers value the ability to integrate our solutions into their production processes to mark, micro-machine, connect, join, automate, or identify components and parts in a highly reliable and sustainable way.
AMADA WELD TECH’s products are used in a wide variety of leading and innovative fields, including Automotive, IT & Multimedia, Electronics and Batteries, Medical and Aerospace industries.

 

Adres
Schootense Dreef 21
5708 HZ HELMOND
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

Ammertech B.V.

HELMOND, Nederland

Wij houden productie in beweging.


Ammertech BV is specialist in lager- en aandrijftechniek voor de zakelijke afnemer in de Benelux. Wij bieden de beste technische en logistieke aansluiting op jouw productieproces.
wij leveren lagers, mechanische aandrijvingen, koppelingen en veiligheidsremmen. 

Adres
Grasbeemd 21
5705 DE HELMOND
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

AWL-Techniek B.V.

HARDERWIJK, Nederland

AWL is een machinebouwer van wereldklasse. Wij bouwen geautomatiseerde machines voor de automotive-, metaalbewerking- en logistieke branche.


Als systeemintegrator levert AWL toegevoegde waarde als specialist in het ontwerpen en bouwen van slimme (modulaire) machines. Onze kracht ligt in drie disciplines: verbindingstechnologie, (logistieke) automatisering en assemblagetechniek. Ons portfolio omvat laserlassen, booglassen, weerstandslassen, lijmverbindingen, vision systemen, producthandling, kwaliteitscontrole en traceerbaarheid. AWL richt zich op zowel de automotive-, metaalverwerkings-, als logistieke branche waarbij hoge automatiseringsniveaus en grote mate van flexibiliteit essentieel zijn.

Met vestigingen in Nederland, Tsjechië, China, Mexico, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk ondersteunen wij onze klanten overal in de wereld. Hiermee garanderen wij de globale productiviteit van onze klanten door middel van slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van high-end automatisering, robotisering, machine vision en verbindingstechnologieën.

AWL is een particulier bedrijf, met meer dan 600 werknemers wereldwijd.

Adres
Keplerstraat 5
3846 CN HARDERWIJK
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +

Batenburg Bevestigingstechniek

VEENENDAAL, Nederland

Batenburg Bevestigingstechniek is ruim 80 jaar dé specialist op het gebied van zowel klantspecifieke als DIN en ISO bevestigingsmaterialen. Lees hier meer.


Batenburg Bevestigingstechniek, onderdeel van Batenburg Techniek, is ruim 80 jaar dé specialist op het gebied van zowel klantspecifieke als DIN en ISO bevestigingsmaterialen. Daarnaast leveren wij kunststof artikelen, C-delen en stans- en draaidelen. Dit doen wij voor klanten in de maakindustrie, met een focus op de kunststof- en plaatverwerkende industrie, automotive en de machine- en apparatenbouw.

Adres
Einsteinstraat 32
3902 HN VEENENDAAL
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Batenburg Techniek

ROTTERDAM, Nederland

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. Lees hier meer onze slimmen oplossingen voor de toekomst.


Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. Meer dan 1.000 collega’s zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, leveren industriële componenten en verzorgen de installatie ervan. Batenburg Techniek gaat langdurige klantrelaties aan en realiseert zo succesvolle projecten. Kenmerkend daarbij zijn een creatief probleemoplossend vermogen en een energieke werkhouding. Batenburg Techniek werkt vanuit drie divisies in vijf markten.

Adres
Stolwijkstraat 33
3079 DN ROTTERDAM
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +

Bax Metaal B.V.

BERGEIJK, Nederland

Bax Metaal is een kempische toeleverancier die staat voor haar producten. Bax Metaal verzorgt vanaf engineering tot assemblage. Intresse? Bel ons!


Bax Metaal is een kempische toeleverancier die staat voor haar producten. Bax Metaal heeft alles in huis om onze partners volledig te ontzorgen in hun behoefte voor plaatwerk samenstellingen. Wij denken graag vanaf het ontwerp mee om het product maakbaar te maken op een economische wijze zonder in te leveren op kwaliteit. Engineering,lasersijden,samenstellingen,finishing en assemblage alles onder één dak.

Adres
Galgenberg 7
5571 SP BERGEIJK
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

Benelux Scientific BV

EDE, Nederland

Benelux Scientific, uw betrouwbare partner in het laboratorium!


Benelux Scientific BV
is leverancier van hoogwaardige laboratoriumapparatuur en is gevestigd in Ede.
 
Wij werken nauw samen met een selecte groep leveranciers van testinstrumenten voor de karakterisering van materiaaleigenschappen.
 
Als een sterke lokale partner bieden wij complete oplossingen, technische ondersteuning en aftersales op hetzelfde niveau als onze leveranciers.
 
Ons doel is om een betrouwbare partner voor onderzoeks- en industriële laboratoria in de Benelux te zijn. 

Onze hooggetrainde en professionele medewerkers hebben vele jaren ervaring op het gebied van verkoop, support en service van wetenschappelijke instrumenten en laboratoriumapparatuur. Hun expertise geeft u betere en betrouwbaardere resultaten. 
 
Onze activiteiten laten zich omschrijven met de volgende trefwoorden:
  • Verkoop
  • Service
  • Onderhoud & Reparatie
  • Opleidingen
  • Workshops & Beurzen

Adres
Bonnetstraat 3
6718 XN EDE
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Betech Group

HOOGEVEEN, Nederland

Dé specialist in massa draaiwerk en het draaien, frezen en spuitgieten van kunststof.


100% MADE IN HOLLAND

Combineer een hightech machinepark met een bijzonder hoge mate van automatisering en Nederlandse kennis en het resultaat is een internationale competitieve leverancier van massa draaiwerk en het draaien, frezen en spuitgieten van kunststof.

Adres
Europaweg 20
7903 TM HOOGEVEEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

BMP Benelux BV

BAARN, Nederland

BMP Benelux, your solid partner in plastics


BMP Benelux, your solid partner in plastics

Adres
Oude Utrechtseweg 40B
3743 KN BAARN
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

BNS Industrial BV

HULST, Nederland

BNS Industrial BV, Leverancier van constructie lijm en technisch textiel (MMA lijm en Carbon weefels)


Leveren van maatwerk op gebied van constructieve verlijmingen en carbon weefsels/prepreg. 20 jaar ervaring binnen een energiek, jong team. Toepassingsgebied in scheepsbouw, composieten, metaalbouw etc.

Adres
Australieweg 20A
4561 PD HULST
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

Bodycote Diemen Brazing

DIEMEN, Nederland

Wij zijn probleemoplossers!


BODYCOTE VACUUM BRAZING houdt zich al meer dan 60 jaar bezig met geavanceerde soldeertechnieken. Er is veel praktische kennis en een unieke schat aan ervaring opgebouwd. Het is een vak!

Adres
Visseringweg 28
1112 AS DIEMEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Bodycote Hardingscentrum BV

APELDOORN, Nederland

Voor het oppervlakte harden van uw roestvast staal.


Bodycote Hardingscentrum bv in Apeldoorn is onderdeel van de Bodycote’s “Specialty Stainless Steel Processes” groep (S3P). We zijn gespecialiseerd in roestvaststalen processen met Kolsterising® technologie. Deze processen bieden unieke oppervlakte hardende oplossingen voor austenitisch roestvast staal, legeringen op nikkelbasis en kobalt-chroomlegeringen waarbij verhoogde mechanische en slijtvaste eigenschappen ontstaan zonder de corrosiebestendigheid aan te tasten.

Adres
Paramariboweg 45
7333 PA APELDOORN
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50