Filter op:

Bedrijfsnaam, trefwoord ...
Eerste letter bedrijfsnaam
Vakgebied
Bedrijfsgrootte
249 High Tech Platform leden gevonden

2Connect

WAALWIJK, Nederland

2Connect de beste partner voor interconnectieoplossingen


Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren innovatieve producten voor OEM- en ODM-klanten wereldwijd. Onze op maat ontworpen interconnectieoplossingen dienen jouw wensen. Voor iedere verbindingsoplossing hebben wij het antwoord, van eenvoudig tot complex. 2Connect is jouw betrouwbare partner en one-stop-shop voor al uw interconnectie wensen. Met productielocaties in Nederland, Roemenie en China kunnen we een goede kostprijs aanbieden tegen een snelle time-to-market.

Adres
Gompenstraat 17
5145 RM WAALWIJK
Nederland
Bedrijfsgrootte
200-500

3D Systems

LEUVEN (HEVERLEE), België

Consolidatie van onderdelen, gewichtsreductie en functionele verbeteringen zijn enkele manieren waarmee Metal AM uw bedrijf ten goede kan komen.


3D Systems, ontstaan uit een vonk van inspiratie in 1983, draait al meer dan 30 jaar op innovatie. Mede opgericht door de uitvinder van 3D-printen, Charles ("Chuck") Hull, is 3D Systems uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf voor 3D-oplossingen dat zich richt op het verbinden van onze klanten met de expertise en de digitale productie workflow die nodig is om hun productie-, ontwerp- of technische problemen op te lossen .
Van digitalisering, ontwerp en simulatie tot productie, inspectie en beheer, onze uitgebreide portfolio van technologieën biedt een naadloze, flexibele workflow die is ontworpen om producten en processen te optimaliseren en de resultaten te versnellen. Met geavanceerde hardware, software en materialen, evenals on-demand productiediensten en een wereldwijd team van experts, hebben we een missie om bedrijven te transformeren door middel van productie-innovatie.

Adres
Grauwmeer 14
3001 LEUVEN (HEVERLEE)
België
Bedrijfsgrootte
500 +

Acal BFi Netherlands

EINDHOVEN, Nederland

Bekijk ons profiel.


Acal BFi helpt (high tech) bedrijven en (semi) overheden met advies, ontwerp en levering van de best passende elektronica componenten en systemen. 

 

Adres
Luchthavenweg 53
5657 EA EINDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +

Acess Benelux BV

ROOSENDAAL, Nederland

Acess heeft een breed snelkoppelingen programma, uitwisselbaar met en passend op bijna alle snelkoppelingen van toonaangevende merken. Bezoek www.acess.nl.


Acess biedt oplossingen zodat de klant een keuze kan maken wat het beste geschikt is om verbeteringen in het proces aan te brengen.  

Adres
Vaartveld 1
4704 SE ROOSENDAAL
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Additive Center

EINDHOVEN, Nederland

Expert in 3D printen voor de maakindustrie


3D print experts voor de maakindustrie. 
Samen identificeren en ontwikkelen we de juiste onderdelen voor uw machine, portfolio en klant.

Adres
BIC 1
5657 BX EINDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

Adruu B.V.

SON, Nederland

Adruu is uw partner op het gebied van aluminium bewerkingen, van enkelstuks tot miljoenen onderdelen per jaar. Bekijk ons profiel en neem contact met ons op!


Adruu is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van onderdelen zoals (hard) anodiseren, ultrasoon reinigen en cleanroom verpakken, beitsen, bedrukken, lasergraveren) en het vervaardigen van hoogwaardige zichtdelen zoals frontpanelen en behuizingen. Als one-stop-shop met een focus op korte doorlooptijden, kwaliteit en ontwikkeling, ontzorgen wij onze klanten en nemen wij onze verantwoordelijkheid als betrouwbare partner in de keten. 

Adres
Ekkersrijt 7302
5692 HH SON
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

ADSE

HOOFDDORP, Nederland

Snel, veilig, duurzaam en betaalbaar transport - Hoe? Vraag het ADSE


ADSE is de pragmatisch engineering consultant die uw complexe product- en procesontwikkelingsprojecten op gebied van transportsystemen voor luchtvaart, defensie en mobiliteit helpen realiseren. Productontwikkeling, verwerving en infasering, productie en onderhoud kennen voor ons geen geheimen.

Adres
Scorpius 90
2132 LR HOOFDDORP
Nederland
Bedrijfsgrootte
51-100

Advanced Chemical Etching Ltd.

LOMMEL, België

Give us a call on +32 11 40 28 72 or visit our website ace-uk.net


Advanced Chemical Etching is de grootste, onafhankelijke leverancier van geëtste metalen onderdelen in de UK.  Naast de traditionele metalen zoals koper, nikkel en staan verwerken we ook dagelijks meer exotische materialen zoals titanium, nitinol, elgiloy, hastelloy, inconel, aluminium, etc...  Nabehandelingen zoals plooien, lassen, solderen, verzilveren, vergulden, etc.. behoren tot ons standaard leveringsprogramma.  Als approvals hebben we Iso 9001 en Iso 14001.  Er wordt momenteel gewerkt aan AS9100 (aerospace), IATF16949 (Automotive) en ISO13485 (Medical)

Adres
Kerkhovensesteenweg 420
3920 LOMMEL
België
Bedrijfsgrootte
51-100

Aeson BV

HUIZEN, Nederland

Aeson verbind kunststof halffabrikaten in serieproductie, zonder toevoeging. Advies, onderzoek, gereedschappen, machines en serieproductie. Bel 0355233828


Als het gaat over het verbinden van kunststofproducte in serieproductie kunt u voor advies tijdens productontwerp tot het daadwerkelijk lassen van series terecht bij Aeson.
Wij beschikken over een toepassingslaboratorium voor Ultrasoonlassen, laserlassen, spiegellassen en rotatielassen. Voor die technieken leveren wij gereedschappen die bij uw product passen en ook machines. 

Adres
Havenstraat 52
1271 AG HUIZEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Agfa-Labs

MORTSEL, België

Reik verder met Agfa-Labs! Bekijk ons profiel!


Agfa biedt zijn R&D-competenties aan derden aan onder de naam Agfa-Labs. Onze laboratoria die al meer dan honderd jaar in dienst staan van eigen productontwikkeling staan nu ook ten dienste van kleine en grote bedrijven!

Adres
Septestraat 27
2640 MORTSEL
België
Bedrijfsgrootte
101-200

Airfixr BV

SON, Nederland

Your Aire, We Care!


De Airfixr helpt ons aan gezonde lucht en bestrijdt bacteriën, schimmels, virussen en fijnstof op een effectieve manier. De Airfixr is een professionele luchtreiniger die gebruik maakt van diverse bewezen technologieën. Het apparaat zuivert en desinfecteert de lucht in een ruimte door gebruik te maken van een filter, UV-C licht, titaandioxide en ionisatie.

Adres
ekkersrijt 7418
5692 HK SON
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

Alligator Plastics Industry b.v.

EINDHOVEN, Nederland

Ontwikkeling en productie van uw technische hoogwaardige spuitgietproducten


Alligator Plastics is in Nederland actief als ontwikkelaar en producent van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten voor diverse sectoren. Wij helpen onze klanten met het vinden van de beste, duurzame oplossing in kunststof voor zijn toepassing en produceren deze op één van onze beide locaties in Nederland. 

Adres
Hoppenkuil 14
5626 CC EINDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
101-200

Alrack International BV

VELDHOVEN, Nederland

Voor meer informatie over Alrack International BV kijk op WW


Alrack International is een Nederlands familiebedrijf gevestigd in de Brainport-regio. We bieden fulfilment oplossingen voor bedrijven die (onderdelen van) elektronica / mechatronica produceren of leveren. Zo zijn we onder andere verkooppartner van ELANTAS (ingiet- en coatingsmaterialen voor printplaten) en Hitachi (hoogwaardige basismaterialen voor printplaten).
 

Adres
Zandven 10
5508 RN VELDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

Altair Benelux

LAAG-KEPPEL, Nederland

Altair - complete portfolio simulatie software - FEA, CFD, Multibody, Manufacturing, 3Dprint, Design, Optimalisatie, DataAnalytics,Mechatronics,HPC,Cloud,EDA

Altran

UTRECHT, Nederland

With unparalleled domain expertise and a truly global organization, Altran is the world leader in Engineering and R&D services.


With unparalleled domain expertise and a truly global organization, Altran is the world leader in Engineering and R&D services.

Adres
Reykjavikplein 1
3543 AK UTRECHT
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +

Ammertech B.V.

HELMOND, Nederland

Wij houden productie in beweging.


Ammertech BV is specialist in lager- en aandrijftechniek voor de zakelijke afnemer in de Benelux. Wij bieden de beste technische en logistieke aansluiting op jouw productieproces.
wij leveren lagers, mechanische aandrijvingen, koppelingen en veiligheidsremmen. 

Adres
Grasbeemd 21
5705 DE HELMOND
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

Andes Meettechniek

VEENENDAAL, Nederland

Advies op maat? Meten op topniveau? Bel of mail Andes Meettechniek!


Andes Meettechniek BV importeert Zwitserse Precisie! Met Trimos, Sylvac en Wyler kunnen wij onze klanten bedienen en service verlenen. Specialisaties zijn (digitale) waterpassen, schuifmaten, schroefmaten, hoogtemeters en lengtemeetmachines.

Adres
Arkeneel 25a
3905 NS VEENENDAAL
Nederland
Bedrijfsgrootte
3-10

ART Group

TILBURG, Nederland

The ART Group provides a one-stop-shopping concept in mould, die and part technologies. Please visit www.artooling.com and contact us!


The ART Group is an international company that offers total solutions for high-end stamping dies and moulds.
In recent years, we have expanded from being a toolmaker to become a process supplier. We control the entire product creation process and can advise and assist you from developing your initial concepts to organising the high-end mass production of, for example, fine-blanked components. We also specialise in high-precision cylindrical grinding processes.

Adres
Hermesstraat 8
5047 TS TILBURG
Nederland
Bedrijfsgrootte
200-500

Avular

EINDHOVEN, Nederland

Avular is an agile and innovative robotics company that focuses on facilitating the development and implementation of mobile robotics. Check out our profile!


Avular is an agile and innovative robotics company from Eindhoven, The Netherlands, that focuses on facilitating the development and implementation of mobile robotics.

From creating industrial drones, to also delivering engineering services and creating products that enable our customers to create their own mobile robots. Avular has developed tools that give customers access to all required knowledge, to develop their own mobile robotic solution. These tools enable all kinds of companies to implement a robotic solution, customized to their specific needs.

With the Avular Prime (a robot’s brains), more than four different types of drones, a riding platform and several localization systems, it is a broad product portfolio, but all with one purpose in mind: to enable customers to create an autonomous robot.

Adres
Achtseweg Zuid 153G
5651 GW EINDHOVEN
Nederland
Bedrijfsgrootte
11-50

AWL-Techniek B.V.

HARDERWIJK, Nederland

AWL is een machinebouwer van wereldklasse. Wij bouwen geautomatiseerde machines voor de automotive-, metaalbewerking- en logistieke branche.


Als systeemintegrator levert AWL toegevoegde waarde als specialist in het ontwerpen en bouwen van slimme (modulaire) machines. Onze kracht ligt in drie disciplines: verbindingstechnologie, (logistieke) automatisering en assemblagetechniek. Ons portfolio omvat laserlassen, booglassen, weerstandslassen, lijmverbindingen, vision systemen, producthandling, kwaliteitscontrole en traceerbaarheid. AWL richt zich op zowel de automotive-, metaalverwerkings-, als logistieke branche waarbij hoge automatiseringsniveaus en grote mate van flexibiliteit essentieel zijn.

Met vestigingen in Nederland, Tsjechië, China, Mexico, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk ondersteunen wij onze klanten overal in de wereld. Hiermee garanderen wij de globale productiviteit van onze klanten door middel van slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van high-end automatisering, robotisering, machine vision en verbindingstechnologieën.

AWL is een particulier bedrijf, met meer dan 600 werknemers wereldwijd.

Adres
Keplerstraat 5
3846 CN HARDERWIJK
Nederland
Bedrijfsgrootte
500 +