Lijm event logo

Dit is het Lijm Event

Voor betrouwbare en maakbare lijmverbindingen is het van groot belang dat engineers de juiste keuzes maken. Welke lijm past bij uw product? Wat zijn de eigenschappen, toepassingsgebieden en hoe is het verwerkingsproces? De 7e editie van het Lijm Event op donderdag 26 november biedt u in één dag het antwoord op deze vragen en een compleet overzicht van de voor- en nadelen van industrieel verlijmen.

Industrieel lijmen sterk in ontwikkeling

De afgelopen decennia heeft lijmen als verbindingstechniek binnen de industrie een sterke ontwikkeling doorgemaakt. En dat is niet gek: de verbinding is nagenoeg onzichtbaar, het productontwerp wordt vaak eenvoudiger, de vermoeiingskarakteristieken zijn superieur en lijm kan metalen en niet-metalen kunnen met elkaar verbinden. Maar, voordat u kiest voor een type lijmverbinding is een gedegen kennis noodzakelijk. Wat zijn de voor- en nadelen voor uw specifieke verbindingsvraagstuk? Sprekers en exposanten nemen u mee langs diverse lijmverbindingen en delen tips & tricks.

Ook aandacht voor de nieuwe Europese norm: EN 2304

Door de opmars van lijm wordt ook steeds meer geëist van het product. Er zijn al diverse standaarden die iets zeggen over de kwaliteit van de eindsterkte van een lijm. Er is een nieuwe norm op komst die gebaseerd is op de Duitse DIN 6701. De DIN 6701 is echter specifiek voor de treinbouw bedoeld, de EN 2304 is voor de gehele maakindustrie.

Sprekers delen de laatste ontwikkelingen rondom industrieel verlijmen

Ook dit jaar ontmoet u toonaangevende sprekers. Zij vertellen uit eigen praktijkervaring, waar u rekening mee moet houden bij een duurzame lijmverbinding.

Lijm event logo

Exposeren


Deelnemen aan het Lijm Event geeft u de mogelijkheid uw innovaties, producten, expertise en merk onder de aandacht te brengen bij professionals geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van industrieel lijmen.

Bezoekersprofiel

Het Lijm Event richt zich op productontwikkelaars, engineers en andere professionals die werken met lijm uit de maakindustrie.

Download exposanteninformatie
Meld u nu aan als exposant

Ja, ik heb interesse in exposeren


Praktische informatie voor bezoekers

Parkeren

Gratis

Deelnamekosten
  • Deelname bedraagt € 95,- (excl. btw)
  • Leden High Tech Platform: ontvangen 10% korting of zet uw voucher in voor gratis deelname
  • Behoort u niet tot de bezoekersdoelgroep, dan betaalt u € 395,- (excl. btw)

Het wordt niet op prijs gesteld wanneer u het Lijm Event bezoekt ten behoeve van commerciële relatiebeheer en/of acquisitie

Annuleren

Tot twee weken voor datum kunt u kosteloos schriftelijk annuleren. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van Lijmen 2020 wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Vervanging door een collega is altijd mogelijk.

Locatie en contact


Locatie
Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Contact

Karin Mous
Karin Mous
Manager Evenementen (Themabijeenkomsten)
+31 (0)40 296 99 22
+31 (0)6 52 87 52 93
k.mous@mikrocentrum.nl
spacer

Mis het Lijm Event niet!


Bezoek het Lijm Event en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en tips voor een betrouwbare, industriële lijmverbinding.

Meld u nu aan als bezoeker