Auditing Network Event

Dit is het Auditing Network Event

Er wordt steeds meer data verzameld binnen organisaties. Van oudsher is auditing terug kijken. Met de opkomst van data analytics kunt u als auditor steeds meer vooruit kijken. Omdat er steeds meer geautomatiseerd wordt en steeds meer onderbouwing is voor hoe bepaalde processen verlopen zijn, kunt u ook steeds beter gaan voorspellen welke dingen mis zullen gaan. Hoe kan het beoordelen en analyseren van deze data de auditor aansporen om de traditionele auditmodellen en -benaderingen opnieuw onder de loep te nemen? Ontdek het tijdens het Auditing Network Event. 

Good old audit skills

Machine learning, proces mining, kunstmatige intelligentie, gamification; wat kunt u hier als auditor mee? Draven we niet een beetje door? Neemt niet weg dat u als goede auditor bepaalde skills nodig heeft om uw rol goed te kunnen vervullen. Daarom besteden we elk jaar aandacht aan het opfrissen van deze skills tijdens het Auditing Network Event.

Tips, tricks en ervaringen uitwisselen tijdens lezingen, workshops en de Meet & Match

Tijdens het Auditing Network Event krijgt u handvatten aangereikt hoe u met de veranderende wereld kunt omgaan, hoe u uw audit zo kunt opbouwen dat er meer bruikbare informatie uit komt en hoe u van terugkijken naar voorspellen kunt groeien. Niet alleen tijdens het lezingenprogramma en de workshops staat dit centraal, u krijgt ook de gelegenheid om een-op-een met collega-auditors ervaringen uit te wisselen tijdens de Meet & Match.

Auditing Network Event

Exposeren


Tijdens de 14e editie van het Auditing Network Event bieden we bedrijven volop de gelegenheid zich te profileren. Dit unieke jaarlijkse congres met tabletop expositie, biedt bezoekers handvatten, nieuwe inzichten en antwoorden.

Tabletop presentatie - ideaal voor exposeren

Door de diversiteit aan bezoekers kunnen vakgenoten met verschillende achtergronden optimaal van elkaar leren. Tijdens de pauze bezoeken de congresdeelnemers de tabletop expositie waar koffie en thee wordt geschonken en lunch wordt geserveerd. De tabletop expositie van het Auditing Network Event biedt de ideale gelegenheid om te exposeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? 

Ja, ik heb interesse in exposeren


Locatie en contact


Locatie
Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Contact

Karin Mous
Karin Mous
Manager Evenementen (Themabijeenkomsten)
+31 (0)40 296 99 22
+31 (0)6 52 87 52 93
k.mous@mikrocentrum.nl
spacer

Mis het Auditing Network Event niet!


Bezoek het Auditing Network Event en ontdek tips en tricks, wissel ervaringen uit en optimaliseer uw auditing skills!