Lean en Clean Produceren

Toeleveranciers moeten steeds meer voldoen aan de hoogste graad (Grade 1 & 2) voor reinheid van componenten en modules. Logisch, want zelfs de kleinste vervuiling op een werkstuk heeft grote gevolgen voor de werking van chipmachines en andere hoog gevoelige apparatuur. Het verwijderen van deze HIO-elementen vergt een intensief, tijdrovend en kostbaar reinigingsproces.

Kan dat anders? Of beter, kan het worden voorkomen? Lean Manufacturing is een managementfilosofie die gericht is op het creëren van maximale waarde voor de klant door verspillingen zoveel mogelijk te reduceren. Lean Manufacturing streeft naar ‘slanke’ productie waarbij de kosten omlaag gaan en het bedrijfsresultaat wordt verbeterd. Voor Clean betekent dat zoveel mogelijk fouten voorkomen en geen rework.

Namens onze leden SpartnerS en KSM nodigen we je van harte uit voor de workshop LEAN en CLEAN op donderdag 2 maart.  Ontdek hoe je door slimmere werkwijze een productieproces kan inrichten waarmee wordt voldaan aan de Grade 1 en Grade 2 reinheidseisen.

Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan!

Spartners KSM

Reinier van Berge Henegouwen
Manager Operational Excellence
KSM
2 ReinierVanBergeHenegouwen
Pim van Dorp
Partner | Consultant
SpartnerS
PimVanDorp

Programma

09:30 - 10:00
Ontvangst
10:00 - 12:30
Lean en Clean spel
12:30 - 13:30
Lunch
13:30 - 14:00
Instructies
14:00 - 15:00
Bespreken huidige situatie + hoe kunnen we de Lean en Clean principes toepassen
15:00 - 16:00
Borrel en afronding