Hogere efficiency met optimale R&D processen

Een goed georganiseerde R&D-afdeling is van onschatbare waarde voor ieder bedrijf. Maar wat houdt procesverbetering van R&D eigenlijk in?

Het gaat hierbij om het in kaart brengen van alle processen binnen de R&D-afdeling en het optimaliseren hiervan. Hierdoor kunnen bedrijven tijd en geld besparen en de kwaliteit van hun producten verbeteren. Het resultaat? Een hogere klanttevredenheid en een hogere winstgevendheid.

Kostenbewust ontwerpen

Bij de procesverbetering van jouw R&D-afdeling staat productverbetering en kostenbewust ontwerpen centraal. Kennis over het analyseren van productie- en processystemen, programmeren, testen, configureren, afregelen en ontwerpen op basis van klantwensen is daarbij onmisbaar.

Focus op efficiency

Steeds meer bedrijven leggen bij procesoptimalisatie de focus op efficiency, namelijk door het verhogen van de kwaliteit en het reduceren van kosten. De tools en methodieken die organisaties gebruiken om deze proces excellence te bereiken verschillen per bedrijf, maar het doel blijft gelijk. Je zoekt naar manieren om budgetten of schema overschrijdingen te minimaliseren om zo het slagingspercentage van jouw engineering projecten te verhogen.

Bij Mikrocentrum hebben we verschillende cursussen en trainingen op het gebied van procesverbetering van R&D. Hieronder lichten we er een aantal voor je uit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze cursussen en trainingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op of bekijk ons cursusaanbod. Bij Mikrocentrum helpen we je graag bij het optimaliseren van jouw R&D-afdeling, zodat jij kunt groeien en excelleren in jouw vakgebied.

Cursussen op het gebied van R&D procesverbetering